Gore Wear C7 Gore-tex Infinium™ Bib Shorts+, Veľ. Xl (reál L)

Cena: 119 

Ponuka - nové pánske gate GORE Wear C7 GORE-TEX INFINIUM™ Bib Shorts+, veľ. XL (reál L, prípadne len o málo viac ako L - ko).
Pozn.: najvyššia kvalita od Gore s materiálom GORE-TEX INFINIUM™. Predávané v obchodoch za 200 - 250 €, cena tu 119€. Originál, kupované z DE.
Predávané spolu v sete s dresom : GORE WEAR C5 GTX INFINIUM SHORT SLEEVE JERSEY, veľ. XL (reál L) - 99€. Nový, nenosený, originál.
Dôvod predaja: pre zdravotné starosti možné bicyklovať len v lete, toto je oblečko na jar/jeseň, cca 10 - 20 st. celzia + vietor.
(windstopper čiapka pod prilbu pri kúpe setu - grátis)
Na predaj aj set celého windstopper oblečenia od GBW, detto veľ. XL, čo je reál L, príp. trochu väčšie ako L (iný inzerát), tu foto. Typ: Gore Bike Wear Oxygen Windstopper Softshell Bib Tights a Gore Bike Waer POWER TRIAL Windstopper Softshell Jacket.

Pohlavie: Pánske
Veľkosť: L
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 168
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 47 678
28. 07. 2017
super predavajuci
09. 09. 2016
seriozne jednanie Mariána, rýchlo odoslane.

Sportful, pánska, letná, veľ. XXL (real L/Xl)

Ponuka - pánska letná vesta z. Sportful. Aj keď je na veste uvedená veľ. XXL, reálne je na pánsku konfekčnú veľkosť L/ XL. Veľmi dobrý stav. VT, KE možné vidieť, skúsiť aj osobne. Po dohode pošlem.
15 

Nalini Base, pánske, zateplené, veľ . L

Ponuka - pánske cyklo oblečenie, zateplené, materiál mantoTEX, vel. L, stav nových. Je to model bez vložky. VT, KE a PO aj osobne. Cena 29€.
29 
keyboard_arrow_up