Nový Continental Grand Prix 5000 TL vel. 25C

Cena: 50 

Predám čisto nový plášť Continental Grand Prix 5000 TL vo veľkosti 25mm. Plášť som iba nahodila na koleso. Žiadny nájazd. Kupovaný v septembri.

Viem poslať aj na dobierku.

Bezdušový: Áno
Priemer kolies: 28"/29"
Šírka plášťa: 24C - 25C
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 29
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 14 118
17. 12. 2021
Ok...

Bontrager Velocis veľ. 40

Predám veľmi krátko jazdené cestné tretry Bontrager Velocis s karbónovou podrážkou. Veľkost je 40 EU, 25.7 cm. Detaily produktu: V ergonomicky tvarovanom prevedeniu InForm Pro last, ktoré umožňujú podávať tie najlepšie výkony. Podrážka zo zmesi karbónu/sklolaminátu rady Silver zvyšuje tuhosť. Dvojsmerné a presné nastavenia pomocou koliesok BOA® IP1. Index tuhosti 10 zo 14. Perforovaný syntetický zvršok je priedušnejší a pohodlnejší.
90 

Sportful Total Comfort dámska bunda

Predám čisto novú dámsku bundu Sportful TOTAL COMFORT vo veľkosti S. Jedna sa o najvyšší a najteplejší model od Sportful pre dámy. Z vonkajšej strany chráni nepremokavý a vetruodolný materiál Polartec® Neoshell® pričom spodná vrstva z materiálu Polartec® Alpha® Direct poskytuje vynikajúcu tepelnú izoláciu a vysokú úroveň priedušnosti. Dôvod predaja je nevhodná veľkost. Ak nosíte talianske značky vo veľkosti S (užší strih) alebo M bunda Vám bude perfektne sedieť.
130 
keyboard_arrow_up