Predám staré Continental plášte

Cena:

Predám tieto continental plášte, jazdené, ešte niečo odjazdia, cena dohodou

continental Crossking a continental xking

Šírka plášťa: 2.1" - 2.2"
Priemer kolies: 27.5"

list Spolu inzerátov: 83
check_circle Aktívne inzeráty: 8
visibility Zobrazenia inzerátov: 41 838
24. 03. 2024
Rýchla komunikacia odoslané trochu neskor ale vobec to nevadí spokojnosť :)
16. 04. 2023
...popis predávaného bicykla presný, dobrá komunikácia, určite odporúčam
31. 10. 2021
Rychla komunikacia, odporucam.

Detský 24" bicykel

Predám detský 24" bicykel, celý som ho rozobral, vyčistil, namazal a zložil. Nové lanká, bovdeny, brzdové špalíky, plášte, duše, pásky do ráfika, reťaz. Premazané aj hlavové a stredové zloženie a kónusy nábojov. Cena 50€
49 

Favorit Premier singlespeed

Predám Premier singlespeed, v originálnej farbe, so škrabancami a jednou preliačeninou (viď foto). Nálepky sú tiež pôvodné. Bicykel bol celý zrenovovaný, všetko bolo rozobraté a vyčistené a vyleštené. Nové komponenty: plášte, duše, pásky do ráfika, voľnokolečko, omotávka, lanká, bovdeny, ložiská. Zrenovované komponenty (originál favorit / premier): brzdové páčky a čeľuste, predstavec, barany, kľuky a pedále, kolesá, sedlovka, sedlo, zvonček, pumpa, hlavové a stredové zloženie. Vhodný pre niekoho kto má rád retro, alebo do mesta / na pivo / do obchodu. Alebo len na výstavu.
149 

CTM Rebel

Predám Ctm rebel. Bol kompletne rozobratý, a zrepasovaný. Všetky diely boli vyčistené a premazané. Nové plášte, duše, pásky do ráfika, lanká, bovdeny, gripy, brzdové špalíky, ložiská. Vhodný na rekreačné jazdenie alebo do mesta.
59 
keyboard_arrow_up