Maxxis High Roller II 27,5x2,4

Cena:

Ponúkam na predaj trailový plášť. Je mi ho ľúto vyhodiť a posuniem ho niekomu ďalšiemu. Nie je tubeless ready ale má exo protection. Ako je možné vidieť na fotkách už má toho dosť ojazdené. Poslanie poštou nie je problém.

Šírka plášťa: 2.4" a viac
Priemer kolies: 27.5"

list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 3 130
24. 09. 2023
Nazdar borci ,od tohoto týpka som kúpil rám aj s tlmičom bol som tam osobne je to bajker a tak k obchodu pristupoval ...dohodli sme sa a dúfam že k obojstrannej spokojnosti .Nemám mu čo vytknúť.
Ďakujem a hlavne nech slúži ?

DVO Topaz T3 air 230×65

Ponúkam na predaj tlmič DVO. S tlmičom som najazdil do 100h skoro polovica z toho asfaltové presuny takže žiadne jazdenie extrémov. Skvelý tlmič ktorý ponúka veľký rozsah schopností. Dokáže pohltiť najjemnejšie nerovnosti a zároveň sa nebojí ani náročného terénu a dokáže podržať keď je najhoršie. Tlmič bom pravidelne servisovaný v Allstars custom. A teraz ho predávam čerstvo po servise (nové tesnenia a olej) takže stačí založiť nastaviť a užívať. Samozrejmosťou je faktúra posledného servisu ktorú prikladám k tlmiču. Tlmič predávam v praktickom kufríku presne ako som ho kúpil s návodom k obsluhe, pumpou na tlmič, 5x objemovými vložkami (4ks sú v tlmiči) a nálepkou DVO. Funkcie tlmiča: -T3 Kompresia - tri druhy externého nastavenia tlmiča (otvorený, stredne otvorený, pevný, ale nie úplný lockout) -Interná kompresia - vďaka vymeniteľným interným súčiastkam ide kompresia naladiť podľa individuálnych požiadaviek -Vzduchový mech - na rozdiel od ostatných tlumičov, využíva Topaz vzduchový mech, ktorý je omnoho citlivejší pri pružení na malých nerovnostiach. -Nastavenie objemu vzduchu - objem vzduchu vo vzduchovej komore je možné meniť vďaka špeciálnym podložkám -Nastavenie odskoku. Mierne známky používania sú vidieť. Malé ťukance od kamienkov ale nič veľké a závažné. Na fotke je vidieť aj malý ťukanček na piestnici ale nie je to nič hlboké a na vplyv tlmiča a jeho funkčnosť to nemá žiadny vplyv. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
300 
keyboard_arrow_up