Prilba POC Axion Spin / veľkosť XXL / 59-62

Cena: 85 

Predám úplne novú cyklo unisex prilbu špičkovej značky POC, model Axion Spin, farba biela, veľkosť 59-62 (XL/XXL). Prilba je ľahká, dobre vetraná a s rozšíreným pokrytím okolo spánkov a v zadnej časti hlavy. Axion SPIN, navrhnutá pre trail a enduro jazdcov, reguluje prúdenie vzduchu pomocou vetracích otvorov, aby udržali jazdca v pohode za každých podmienok. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte.

Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené.

Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania.



Cyklo prilba POC Axion SPIN je dokonale vyladená prilba, ktorá vás ochráni aj na trailoch. Poskytuje výnimočné pokrytie tam, kde je to najviac potrebné - to zaisťujú rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy. Spolu s patentovaným systémom silikónových vložiek SPIN (Shearing Pad Inside) je tak vaša hlava v maximálnom bezpečí. Vankúšiky sú umiestnené priamo na hlave cyklistu a môžu sa pohybovať v ľubovoľnom smere. Redukciu síl, ktoré pôsobia na krčnú chrbticu, zase zaisťuje Breakaway systém šiltu. Nastaviteľný šilt sa pri páde odlomí a výraznú časť nárazu tak pohltí.

Okrem bezpečnosti sa samozrejme nezabudlo ani na komfort. 360° systém nastavenia veľkosti umožní každému jazdcovi nájsť presné a pohodlné usadenie na hlave. Samozrejmosťou sú optimálne umiestnené vetracie otvory. Ak hľadáte špičkovú prilbu s maximálnou úrovňou bezpečia a pohodlia, s cyklo prilbou POC Axion SPIN chybu neurobíte. Je pripravená aj na tie najtvrdšie pády, ak k nim dôjde.

Technický popis:

ľahká a výborne odvetraná prilba vhodná aj pre trail a enduro jazdu
rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy
SPIN (Shearing Pad Inside) - patentovaný systém silikónových vložiek pre maximálnu ochranu a pohodlie
360° systém nastavenia veľkosti pre presné a pohodlné usadenie
nastaviteľný šilt s Breakaway systémom pre ochranu krčnej chrbtice pri páde
optimálne umiestnené vetracie otvory pre dokonalú ventiláciu
počet vetracích otvorov: 12
hmotnosť: 390 g (XXL)

Veľkosť: XL
Farba: biela

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 196
keyboard_arrow_up