MET Rivale Mips (M) - nová

Cena: 50 

Predám úplne novú, nenosenú (ešte so štítkom) helmu MET Rivale MIPS vo veľkosti M - obvod hlavy 56/58cm. Dôvod predaja - je mi zbytočná, mám inú helmu a nepoužívam ju.

Farba: čierna
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 93
check_circle Aktívne inzeráty: 7
visibility Zobrazenia inzerátov: 45 869

MET Rivale Mips (M) - nová

Predám úplne novú, nenosenú (ešte so štítkom) helmu MET Rivale MIPS vo veľkosti M - obvod hlavy 56/58cm. Dôvod predaja - je mi zbytočná, mám inú helmu a nepoužívam ju. Nová stojí 179 eur, v zľavách sa dá kúpiť za 110 eur, takže si myslím, že 50 eur je veľmi slušná cena za super helmu. Váži 250 gramov. Doručenie a platba: Predaj buď osobne v Piešťanoch alebo pošlem cez Packetu po prevode na účet alebo na dobierku (+1,30) a na výdajné miesto (+3,30e) alebo domov (+5,80). Náklady na dopravu platí kupujúci.
50 

Karbónové sedlo Cube Nuance SLT (nové)

Predám sedlo Cube Natural Fit Nuance SLT. Mne nesedí šírka, takže som ho na novom bicykli musel vymeniť za iné, takže je úplne nové. Lyžiny sú z karbónu a spodná časť z GF-reinforced nylonu. Rozmery: 244 x 138 mm Hmotnosť: 200 g Doručenie a platba: Predaj buď osobne v Piešťanoch alebo pošlem cez Packetu po prevode na účet alebo na dobierku (+1,30) a na výdajné miesto (+3,30e) alebo domov (+5,80). Náklady na dopravu platí kupujúci.
90 

MTB prilba Briko Akan (nová)

Predám novú mtb helmu Briko Akan. Je ľahká a dobre odvetraná - má 17 otvorov. Šilt je odnímateľný a na predných vetracích otvoroch sa nachádza sieťka proti hmyzu, ktorú v prípade potreby viete vybrať a oprať ju spoločne s vnútornými výplňami. Doručenie a platba: Predaj buď osobne v Piešťanoch alebo pošlem cez Packetu po prevode na účet alebo na dobierku (+1,30) a na výdajné miesto (+3,30e) alebo domov (+5,80). Náklady na dopravu platí kupujúci.
40 
keyboard_arrow_up