Prilba POC Omne Air Spin čierna / veľkosť S / 50-56

Cena: 80 

Predám ľahkú unisex cyklo prilbu špičkovej značky POC, model Omne Air Spin, farba čierna, veľkosť S resp 50-56. Jedná sa o ľahkú a odolnú prilbu so špičkovými POC technológiami. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte.

Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené.

Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania.



Cyklo prilba POC Omne Air SPIN je prilba, ktorá inšpiruje ísť ďalej. Či už ráno dochádzate do práce alebo sa chystáte na víkendovú jazdu. Optimálna hustota EPS vložky a zosilnené dôležité zóny poskytujú ideálnu všestrannú ochranu pre každodenné používanie. Patentovaný systém silikónových vložiek SPIN (Shearing Pad Inside) udrží vašu hlavu v maximálnom bezpečí. Vankúšiky sedia priamo na hlave cyklistov a môžu sa pohybovať v ľubovoľnom smere. Cyklo prilba POC Omne Air SPIN prináša najvyššiu úroveň pohodlia a výkonu. 360° systém nastavenia veľkosti umožní každému jazdcovi nájsť presné a pohodlné usadenie na hlave. Ventilačné otvory a nízka hmotnosť poskytujú optimálne pohodlie a funkčnosť na dlhších trasách.

Technický popis:

ľahká a výborne odvetraná prilba
SPIN (Shearing Pad Inside) - patentovaný systém silikónových vložiek pre maximálnu ochranu a pohodlie
EPS vložka s optimálnou hustotou
zosilnené dôležité oblasti
360° systém nastavenia veľkosti pre presné a pohodlné usadenie
optimálne umiestnené vetracie otvory pre dokonalú ventiláciu
počet vetracích otvorov: 9
hmotnosť: 290 g

Veľkosť: S
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 205
keyboard_arrow_up