Zjazdová prilba POC Coron Air Spin šedá - veľkosť S / 51-54

Cena: 170 

Predám úplne novú fullface cyklistickú prilbu špičkovej značky POC, je vhodná pre downhill a enduro, model Coron Air Spin, farba šedá, veľkosť XS-S (51-54). Prilba nebola nikdy použitá ani odskúšaná. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte.

Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené.

Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania.


Vlastnosti prilby POC Coron Air Spin:

Zjazdová prilba POC Coron bola vyvinutá s jazdcami tímu POC Martinom Söderströmem a Robinom Wallner tak, aby kombinovala vysokú mieru ochrany s výborným odvetranie a poskytovala celodenné pohodlie. Bola navrhnutá najmä pre súťažné použitie a je certifikovaná pre zjazd a enduro
Coron Air Spin využíva škrupinu zo skleného vlákna s výstelkou z EPP, ktorá - na rozdiel od bežne používaného materiálu EPP - schopná odolávať opakovaným nárazom bez trvalého poškodenia a nutnosti výmeny helmy po prvom páde na hlavu. Vďaka tejto konštrukcii je helma schopná odolávať aj silným nárazov, je odolná a ľahká.

Prilba rovnako obsahuje značkou POC patentovanú technológiu SPIN, ktorá bola navrhnutá pre eliminovanie rotačných síl, ktoré vznikajú pri pádoch vo vyššej rýchlosti a majú najničivejšie vplyv na mozog. Technológia SPIN dokáže vďaka použitiu špeciálneho polstrovanie eliminovať tieto sily bez ohľadu na to, z akého prichádzajú smeru. Technológia je založená na tom, že polstrovanie umožňuje škrupine prilby pohybovať sa nezávisle na pohybe hlavy jazdca.

Helma Coron Air Spin disponuje vylepšenou ventiláciou so sériou vnútorných kanálikov, ktoré poskytujú zvýšenú úroveň odvetranie. To je optimalizované pre celodenné použitie s ohľadom na presuny medzi jednotlivými etapami enduro závodu v teplejších dňoch. Preto je odvetranie uspôsobené tak, že dobre funguje pri vysokých, ale aj nízkych rýchlostiach.

Helma navyše ponúka odnímateľné bezpečnosťou polstrovanie v oblasti tvárí, ktoré je využiteľné v prípade úrazu krku či hlavy. Ušné komory sú navrhnuté tak, aby nedochádzalo k zhoršovaniu rovnováhu a vypočutia, chránič brady zvyšuje úroveň ochrany a pritom neobmedzuje dýchanie. Štítok proti slnku sa v prípade nárazu bezpečne uvoľní, aby sa o neho používateľ nezranil.

Hlavné prednosti:

škrupina zo skleného vlákna
výborné odvetranie umožňujúce celodenné nosenie helmy
EPP výstelka
technológia SPIN pre elimináciu ničivých rotačných síl
odnímateľné výstelky tvárou pre prípad úrazyu hlay alebo krku
unikátny štítok, ktorý sa pri náraze uvoľní
špeciálne ušné komory, ktoré nezhoršujú rovnováhu a vypočutia
chránič brady optimalizovaný pre skvelú ochranu a neobmedzené dýchanie
vyberateľná a prateľná výstelka
jednoduchý systém upínania na pracku
dokonale sedia s cyklistickými okuliarmi POC Ora

Veľkosť: S
Farba: sivá

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 296
keyboard_arrow_up