Chranice kolien - IXS Flow Zip (Nove)

Cena: 60 

Predam uplne nove chranice kolien IXS Flow Zip.
Ako je vidiet z obrazkov, chranice su nepouzivane stale s vysackami v sacku. Boli kupene a odskusane (nie na biku). Bohuzial nesadla velkost a neviem ich vymenit, preto som sa rozhodol ich predat.
Su idealne na enduro, kedze nie su velke no splnaju ucel. Povodna cena bola cez 100eur, momentalne na amazone stale za 90e.
Vsetky detaily sa daju najst ci uz priamo na IXS stranke alebo v kope recenzii. Spomeniem len ze je to model 2018. Ako je vidiet maju vnutornu protismykovu vrstvu + suchy zips na utiahnutie. Okrem toho vsetkeho maju zips cize sa daju navliekat alebo nasadit aj bez vyzuvania.

Predam ich za 60eur. Kedze neboli nikdy jazdene, cena je pevna cize ak ma kontaktujes povazujem to ze s cenou si OK.

Velkost M.

list Spolu inzerátov: 119
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 115 752

Troy Lee Designs A2 helma S (54-56cm) Mips

Predam novu Troy Lee Designs A2 helma S (54-56cm) MIPS, iba vyskusanu, bez skrabancov. Velkost S, no v mojom pripade nosim Full face od TLD M, mam obvod hlavy 57cm a preferujem velkost S pred M pretoze mi sedi lepsie. Osobny odber BJ, PO. Poslem aj na dobierku
70 

FiveTen Troy Lee Stealth (velkost 44)

predam FiveTen Troy Lee Stealth velkost 44 s BOA systemom. Velmi dobry stav, nosene velmi malo - vid foto cena 70e
70 

Five Ten - Danny MacAskill (velkost 44)

Predam Five Ten Danny MacAskill model, velkost 44. Tento model sa uz neda kupit v shopoch. Stav vid foto. Pouzite par krat do prace, bohuzial potrebujem mensie. Cena 70e. Pre viac info sprava.
70 
keyboard_arrow_up