Sportful Bora Hansgrohe Bodyfit Kraťasy Petra Sagana

Cena: 89 

Predám nové nepoužité cyklistické kraťasy veľkosť XXL. Charakterizuje ich pretekárska konštrukcia, anatomický strih a kvalitné materiály. Rozličné panely zabezpečujú priliehavé sedenie na nohách a bokoch bez toho, aby bolo znížené celkové pohodlie jazdca. Ploché stehy zlepšujú aerodynamiku a zvyšujú výkon. Cyklo kraťasy nie sú v dolnej časti ukončené lemom. Pre zvýšenie komfortu a zabráneniu posúvania kraťasov počas jazdy, bol elastický, silikónový lem nahradený pružným a sťahujúcim materiálom. Sieťované traky sú dostatočne široké, vďaka čomu je rovnomerne rozdelený tlak cez ramená. Chrbtová časť je vyrobená z veľkého sieťovaného panelu, ktorý obsahuje vrecko na vysielačku. V prípade, že si amatérsky jazdec, môžeš si do neho dať MP3 prehrávač alebo mobil. Cyklistické kraťasy sú vybavené komfortnou BodyFit Pro vložkou, ktorá je ideálna na dlhé preteky, tréningy alebo cyklo výlety.

VLASTNOSTI CYKLO KRAŤASOV
Aeroflow Compress materiál na nohách pre hladkú aerodynamiku a podporu svalov
všetky ploché stehy sú umiestnené mimo prúdenia vzduchu pre maximálnu aerodynamiku
kraťasy sú ukončené elastickým materiálom, ktorý je z vnútornej strany vybavený silikónovými bodkami
vrecko na vysielačku/mobil
BodyFit Pro cyklistická vložka
minimalistické, sieťované traky
teplotný rozsah: 15 až 30°C
BODYFIT PRO VLOŽKA
Vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi cyklistami pre pohodlné sedenie počas dlhých jázd. Rozličná hrúbka polstrovania sa nachádza presne v tých miestach, kde je to najviac potrebné. Anatomický tvar a bezšvová konštrukcia eliminujú trenie a odieranie. Najkomfortnejšia vložka určená na dlhé vzdialenosti od Sportfulu.

AEROFLOW COMPRESS MATERIÁL
Používa sa pri výrobe pretekárskeho oblečenia a v prípadoch, keď je rýchlosť jazdca na prvom mieste. Obsahuje Lycra®Power tkaninu, ktorá poskytuje optimálnu kompresiu a podporu svalov a jej jamkovaný povrch hladké prúdenie vzduchu.

LYCRA®POWER™ MATERIÁL
Vďaka 250 gramom Lycry®Power™ a 30% elastanu sa táto tkanina vyznačuje vysokým stupňom pružnosti. Zabezpečuje maximálnu podporu svalov, kompresiu a zároveň neobmedzuje v pohybe. Má pevnú štruktúru, poskytuje ochranu pred ultrafialovým žiarením a komfort.
PC: 104,90 €

list Spolu inzerátov: 264
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 197 191
15. 12. 2022
Velmi ustretovy predajca, odporucam!

Dres Sportful Total energies

Predám nový, nepoužitý dres Sportful body fit Total energies Peter Sagan majster Slovenska. Zabalený, s visačkami.
65 

Set Sportful Peter Sagan Total energies

Minimálne nosený set Sportful Peter Sagan majster Slovenska Total energies. Dres Body fit, kraťasy race LTD a vesta veľkost XXL, návleky na ruky veľkost XL, ponožky 40-43, fľaša 0,5l. Top stav.
150 
keyboard_arrow_up