GoPro Hero 4 Session

Cena: 170 

Predám túto GoPro Hero 4 Session. Oproti iným GoPro kamerám je najľahšia, najpohodlnejšia kamera doposiaľ, takto ako je je vodotesný, má jednoduché ovládanie jedným tlacidlom, 1080p60 video a 8MP fotky.

Najmenšia, najlahšia GoPro doteraz.

O 50% menšia a o 40% lahšia ako ostatné GoPro kamery, je najviac nositelná a montovatelná GoPro kamera vôbec.

Nekonečná flexibilita.

GoPro Hero 4 Session prichádza s osobitne navrhnutými držiakmi a príslušenstvom, ktoré je samozrejme kompatibilné aj s ostatnými GoPro držiakmi

Profesionálna kvalita obrazu.

-prináša úžasnú kvalitu obrazu. Zachyťte vysokým rozlíšením 1440p30 a 1080p60 videá, ktorý budú ostré a živé. Vysoký počet snímok za sekundu pri 720p100 umožňuje mimoriadne plynulé prehrávanie spomalených scén.

Výkonné zachytenie fotografie.

Urobíte snímku s rôznymi režimami fotografovania. Zachytíte jednotlivé fotografie pri 8MP, Časozberné fotky v nastavených intervaloch 0,5 až 60 sekúnd, a burst fotografie rýchlosťou 10 snímok za sekundu. Keď príde na všestranné zachytenie fotografií.

Odolná + vodotesná.

- je robustná a vodotesná do 10 m, čo eliminuje potrebu samostatného obalu.

Balenie obsahuje:
· GoPro Hero 4 Session kamera
· Standard držiak/ obal
· 2ks ohnutá lepka na prilbu
· držiaky na kameru
· Micro-USB kábel na nabíjanie
. Doklad o kúpe/ papiere

list Spolu inzerátov: 128
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 115 570

HT X2

Predám pedále HT X2 jazdené cca 2 sezóny. Žiadne chyby, vady, pedále boli servisované, ložiská mazané, nemajú žiadnu vôľu, vakle, sú pevné.
85 

Specialized 2FO tretry

Predám tretry Specialized 2FO veľkosti 46-47 jazdené cca 1 sezónu, bez chyb, bez dier. Lepší by bol osobný odber ale viem poslať aj na dobierku.
65 
keyboard_arrow_up