Suunto M2-nové

Cena: 30 

Predám tieto úplne nové hodinky SUUNTO M2 Black(komplet balenie a ochranná fólia na sklíčku).Vhodné aj ako darček.
Cena v obchodoch je 70 eur,moja cena 30 eur.Nevhodný darček pre mňa.
Obsah balenia:hodinky,hrudný pás a snímač frekvencie.Ide o štýlový monitor frekvencie srdca s pohodlným hrudným pásom Dual Comfort učený mužom. Monitor frekvencie srdca Suunto M2 je vybavený podstatnými funkciami, ktoré potrebujete pre dosiahnutie svojich fitnes cieľov. Suunto M2 robí meranie pulzovej frekvencie jednoduché a pohodlné. Prístroj v reálnom čase zobrazuje frekvenciu srdca a spálené kalórie a monitoruje vás počas cvičenia, aby zabezpečil, že zotrváte v rámci vašej optimálnej zóny frekvencie srdca pre dosiahnutie svojich naplánovaných cieľov cvičenia.
Suunto fitnes prístroje modelového radu M sú dobrá voľba pre tých, ktorí chcú zmeniť spôsob života, zlepšiť svoj zdravotný stav a upriamiť sa na aktívny životný štýl. Jedinečné, štýlové prístroje radu Suunto M sú vhodné pre všetkých fitnes nadšencov na každej úrovni výkonnosti. Zjednodušením monitorovania frekvencie srdca a spálených kalórii v reálnom čase robí zlepšovanie zdatnosti viac zaujímavým a inšpirujúcim pre obe pohlavia, mužov a ženy. Suunto M tréningový rad je ideálny tréningový partner pre každého, kto hľadá dodatočnú motiváciu a usmernenie počas cvičenia jednoduchým spôsobom.
Takže či chcete zlepšiť svoju telesnú zdatnosť alebo upraviť telesnú hmotnosť, monitor frekvencie srdca Suunto M2 pomôže usmerniť každý váš pohyb inšpirujúcim spôsobom a zároveň vás skutočne motivovať k aktívnemu životnému štýlu.
Kľúčové vlastností a funkcie Suunto M2:
intuitívne ľahko ovládateľný pomocou troch tlačidiel;
veľký pozitívny displej a menu v 9. jazykoch;
usmernenie intenzity zaťaženia v reálnom čase počas cvičenia so zobrazením frekvencie srdca a spálených kalórii;
automatické prepínanie medzi tromi rozdielnymi zónami frekvencie srdca pre osobné ciele cvičenia;
súhrny cvičenia;
pohodlný Dual Comfort hrudný pás FS, ktorý je kompatibilný s väčšinou posilňovacími kardio zariadeniami a Fitness Solution;
plastové puzdro s plastovým remienkom;
užívateľom vymeniteľná batéria.
Tel: ***** aj dobierka.

list Spolu inzerátov: 42
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 17 052
keyboard_arrow_up