TrackHead - GPS tracker a ochrana proti kradezi

Cena: 180 

Predam GPS tracking a ochranu proti kradezi. Montuje sa do hlavovej trubky bicykla.
Lokalizátor TrackHead http://trackhead.bike/ je inteligentný produkt ktorý slúži na zabezpečenie a sledovanie polohy bicyklov, motoriek a iných zariadení. Prostredníctvom aplikácie si zákazník vie sledovať trasy aj celú historiu zariadenia.
Viac o vsetkych funkciach na http://trackhead.bike/. Jedna sa o Slovensky vyrobok. Dovod predaja - vyhra v tombole. Tracker nikdy nepouzity, uplne novy. V eshope sa predava po 220eur, v pripade rychleho jednania a osobneho odberu mozna dohoda. (https://shop.jer.earth/sk/gps-lokalizatory/26-gps-bike-treker-lokalizator.html)

list Spolu inzerátov: 11
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 388

Trek Domane SL 5 velk. 54

Predam krasny, prakticky a neskutocne pohodlny endurance bicykel Trek Domane SL 5 vo velkosti 54 cm (168 - 174 cm jazdec, ja mam 177cm). Bicykel je skvely na Slovenske cesty, vsetko zehli krasne. Bicykel ma technologiu Iso Speed kedy poskytuje malu mieru odpruzenia a tym dopomaha k skvelemu komfortu. Ma integrovanu prepazku v rame, kde mozete ulozit nahradnu dusu, naradie, tycinku - uz ziadne kapsicky. Pri vyvoji tohto bicykla mysleli na rozne dalsie vychytavky ako integrovane drziaky svetiel a cyklopocitaca, moznost namontovat blatniky a taktiez moznost pouzit siroke plaste - moznost konvertovat na gravel. Bicykel je extremne pohodlny, vdaka vzpriamenejsej polohe je idealny na dlhsie vylety, resp. zacinajuceho cestneho cyklistu. Najazdene cca 950km. Bicykel vyuzivany ako doplnok k horskemu bicyklu. Ram a vidlica: karbon, max priechodnost - plaste 38mm Kolesa a plaste: hlinikove Bontrager Paradigm SL, Bontrager plaste 32mm Vybava: Shimano 105, kotucove brzdy Prevody: 2x11, kazeta 11t-34t, kluky 50/34 Bicykel je v skvelom technickom stave, drobne skrabanceky laku. Neburany :) Preferujem osobny odber Kosice, Poprad. V pripade rychleho jednania, darcek v hodnote 50 eur.
1 800 
keyboard_arrow_up