Cyklopočítač Bryton Rider 530 T (Combo+Hrm)

Cena: 150 

Predám cyklopočíťač BRYTON Rider 530 T (COMBO+HRM) s kompletným príslušenstvom (snímač rýchlosti, snímač kadencie, hrudný pás). Cena 150,-EUR. Pre detailnejšie informácie o zariadení si pozrite tento link:

https://www.bigbike.sk/p/bryton-gps-rider-530-t-combo-hrm

Pre prípad osobného odberu bývam vo Vrábľoch. Alebo pošlem aj poštou na dobierku, ale potom sa cena navýši o to poštovné.

list Spolu inzerátov: 60
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 31 592

Brzdový kotúč Shimano Sm-Rt66, 180mm, 6 dier

Predám úplne nový (nebol ani vôbec nahodený na bicykli) brzdový kotúč SHIMANO SM-RT66, 180mm, 6 dier, hmotnosť 139g. Je vhodný pre organické (resin) aj kovové (metal) brzdové platničky. Uchytenie na 6 skrutiek (sú súčasťou balenia). Cena je 13,-EUR. Dôvod predaja je, že nepasuje na môj bicykel. Omyl pri objednávaní. Pre prípad osobného odberu bývam vo Vrábľoch. Prípadne pošlem aj cez packetu, ale potom sa cena navýši o to prepravné.
13 

Návleky na ruky Sportful Suncycle Arm Warmer

Predám nové, nepoužívané návleky na ruky SPORTFUL Suncycle Arm Warmer, farba čierna, veľkosť XL. Dôvod predaja je, že som ich dostal ako dar a sú mi úzke na bicepsoch. Cena je 10,-EUR. Pre prípad osobného odberu bývam vo Vrábľoch. Prípadne pošlem aj cez zásielkovňu, ale potom sa cena navýši o to prepravné.
10 
keyboard_arrow_up