Cyklovozík Thule Chariot Sport 2

Cena: 999 

Predám úplne nový, nikdy nepoužitý cyklovozík THULE CHARIOT SPORT 2 vo farbe Midnight Black (2021). V záruke do septembra 2023.

Určený na vozenie 2 detí. Svetová kvalita špičkového výrobcu THULE.


Dôvod predaja: Nestihli sme využiť.



Popis z internetu:


Vlastnosti

4 aktivity - navrhnutý tak, aby podával skvelý výkon pri cyklistike, prechádzkach, behanie a lyžovanie

Kompaktné zloženie - uľahčuje zobrať vozík so sebou

Sklopné sedadlo - pohodlné sklopenie jednou rukou. Sedadlá sa sklápajú samostatne

Systém Thule VersaWing - umožňuje rýchlu a jednoduchú zmenu medzi aktivitami bez ohľadu na použitú súpravu

Nastaviteľné odpruženie, plne polstrované sedáky a funkcie Climate Control Cockpit s odnímateľnými okienkami a polohovateľnou slnečnou clonou zaisťujú dieťaťu pohodlnú jazdu

Ručne ovládaná kotúčová brzda - zvýšená kontrola na strmším teréne a pri behu

Funkcia Climate Control Cockpit - odnímateľná okienka a viacpolohové tienidlo

Extra pohodlná a plne polstrovaná sedadlá - čiastočne odnímateľná a je ľahké ich čistiť

Nákladný priestor XL - možno ho uložiť tak, aby neprekážal pri behaní

Thule Click n "Store - pohodlné uskladnenie setu pre vychádzky, behanie a cyklistiku počas zmeny aktivity

S ohľadom na lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť je vo výbave zadné svetlo

Ľahko nastaviteľné odvetrávanie optimalizuje prúdenie vzduchu a reguluje klímu vo vozíku, odnímateľné úchytky nadvihujú pláštenku pre lepšie prúdenie vzduchu

Thule Click n "Store - pohodlné uskladnenie setu pre cyklistiku, vychádzky a behanie počas zmeny aktivity


Technické údaje

Hmotnostný limit: 45 kg
Rozmery zloženého kočíka: 87 x 80 x 37.5 cm
Hmotnosť: 15.9 kg
Šírka v úrovni ramien: 57 cm
Výška na sedenie: 68 cm
Priechod dverami: 80 cm
Bezpečnostný popruh: 5-point
Zodpovedá bezpečnostným normám ✓

Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 17
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 555

Unikátny holandský tandem rodič-dieťa Onderwaterfiets

Predám jedinečný bicykel - pravdepodobne jediný kus tohto holandského výrobcu (ONDERWATER) na Slovensku. Jedná sa o tandemový bicykel rodič-dieťa. Dieťa sedí na prednej sedačke a točí pedálmi. Rodič sedí vzadu a má kontrolu nad dieťaťom aj riadením. Skvelý rodinný mestský "bajkobus", s ktorým je veľa zábavy. Na bicykli je namontovaná ešte extra-sedačka (pred rodičom), kde usadíte ďalšie menšie dieťa. Dieťa sa drží volantu a nôžky ma vyložené na drevenej stupačke. My sme takto vozili 2 deti a bola to skvelá vec. Decká si rýchlo obľúbili bicyklovanie a podvedome sa učili, ako sa správať na ceste. Bicykel má: -> 8-stupňové radenie v zadnom náboji SHIMANO. -> hydraulické ráfikové brzdy MAGURA -> pevný výplet z hrubších špicov -> zámok na zadnom kolese -> dynamo v prednom náboji K bicyklu mám aj efektný predný nosič, ktorý sa dá dať namontovať nad predné koleso. My sme na ňom vozili bábiku. :-) Viem si predstaviť, že by mohol slúžiť ako miesto pre uloženie ruksaku alebo inej menšej batožiny. Máme ho v rodine viac než 2 roky a vôbec neľutujeme jeho kúpu. Dôvod predaja je jednoduchý - deti rastú a radšej sa už vozia na svojich bicyklíkoch a tak náš bajkobus zostáva doma smutne zaparkovaný (Toto leto sme ho využili len raz). Upozorňujem, že bajk má pochopiteľne vyššiu hmotnosť a je vhodnejší do rovinatých terénov. Môže byť ideálnym vozidlom pre aktívnu rodinu v meste na dochádzanie do škôlky/školy alebo len tak na výlety. Výrobca uvádza, že bajk využijete s deťmi až do veku 8 rokov. Nám sa osvedčil do veku 6 rokov dieťaťa. Určite by však ešte slúžil, ale deti už radšej šantia na svojich bajkoch. Cena takéhoto nového bicykla v danej výbave bez príslušenstva je 2390,-€. S príplatkovou výbavou (predný nosič, extra sedačka, farba podľa vlastného výberu) stál bicykel 2600,-€. Link na stránku výrobcu: https://www.onderwaterfiets.nl/tandem-modellen/onderwaterfiets Pri Vážnom záujme dohoda možná. V prípade potreby viem za príplatok pomôcť s dovozom bicykla.
1 500 

Rascal 16 - ľahký detský bicykel

Predám ultraľahký detský bicykel českého výrobcu - Rascal 16. Veľkosť kolies 16" - vhodné pre deti 3 - 6 rokov. Odľahčený hliníkový rám, bezúdržbový pohon cez remeň. Jazdený 2 deťmi - 3 roky. Bezchybný stav, drobné oderky. Pôvodná cena 500,-€. Pri vážnom záujme drobná dohoda na cene možná.
400 
keyboard_arrow_up