Bike pedal drziak bicykla na stenu/BikeNaStenu

Cena: 15 

BikeNaStenu- je univerzálny držiak pre všetky typy bicyklov a elektrobicyklov. Vďaka držiaku môžete svojho miláčika pohodlne zavesiť na stenu či už v obývačke,chodbe, garáži, s možnosťou zavesenia 2-3 bicyklov nad seba. Sada obsahuje držiak pedálu a dva držiaky kolies.

Vyrobené z ocele,ošetrené kvalitnou práškovou farbou.

Držiak s nosnosťou až 35 kg v pohode unesie aj celopero alebo elektrobike.


Pri väčšom odbere možná dohoda na cene.Posielam na dobierku najčítanejšie cez Packetku.

list Spolu inzerátov: 25
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 16 130

BielyBikeNaStenu, držiak bicykla,stojan na bicykel,

BikeNaStenu je univerzálny držiak bicykla na stenu. Je určený pre všetky typy bicyklov- cestné, horské, elektrické. Maximálna nosnosť je až 35 kg. Diely sú vyrobené z ocele hrúbky 3mm a 2mm ošetrené práškovou farbou. Sada obsahuje dva držiaky kolies a jeden držiak pedála. V bielom prevedení Posielam cez Packetku kde je balík za 3,30€ pri platbe na účet vopred alebo 4,60€ pri dobierke.
18 

Bike na stenu Maco

BikeNaStenu je univerzálny držiak bicykla na stenu. Je určený pre všetky typy bicyklov- cestné, horské, elektrické. Maximálna nosnosť je až 35 kg. Diely sú vyrobené z ocele hrúbky 3mm a 2mm ošetrené práškovou farbou. Sada obsahuje dva držiaky kolies a jeden držiak pedála. Set Maco je v čiernom a červenom prevedení. Posielam cez Packetku kde je balík za 3,30€ pri platbe na účet vopred alebo 4,60€ pri dobierke.
24 

Drziak lyží, snowboardov a iného

Držiak lyží, snowboardov a príslušenstva.Upevnenim na stenu získate 5 poschodí pre dokonalé uskladnenie. Diely vyrobené z ocele ošetrené práškovou farbou v čiernom prevedení. Dá sa poslať na dobierku za 10€.
90 
keyboard_arrow_up