GT Sensor 1.0 2013 - cena dohodou

Cena: 100 

Ponukam na predaj ram GT Sensor 1.0 2013 - bez tlmica

XL - 52 cm - 178/193 cm - 26" kolesa - 120 mm zadna stavba - tlmic 190x45 mm

Ram je model 2013 a kupovany vo vypredaji v 2016 roku za 380 € holy ram.

Ram nema ziadne mech.poskodenie vzniknute padom ani nic podobne.

Ram predavam z dovodu kupy ineho ramu a tento je nevyuzity,pretoze sa mi po rozhupani zadnej stavby zacal suchat brzdovy kotuc,po kratkom case sa to upravi a tak dookola,,asi tak by som to specifikoval,neriesil som to a jednoducho som kupil iny ram.Mozno bude stacit vymenit loziska v pivotoch alebo samotny pivot,pretoze na rame neni ziadne mech.poskodenie,kto ma nato cas nech skusa,ja nato v sezone naozaj nemam cas v tyzdni a cez vykend bikujeme,alebo niekomu posluzi na nahradne diely.Na jednom pivovote som pretiahol imbus vid foto,ale prepiloval som to na drazku aby bolo mozne dotiahnut a povolit,najdu sa nejake male oderky od bezneho pouziivania a jazdeny bol 2016 - 2017 cize dve sezony.

Ja k ramu este dam vlozky tlmica a hlavko drop in priemyselne integrovane lozisko,sedlovku B Force 31,6 z tohto ramu,a modru sedlovu objimku Azonic vsetko zladene v modrej s pivotmi ramu. + 25

Vsetky komponenty k ramu su ako nove a kupovane ako uplne nove na tento ram.

Komponenty z tohto ramu mi ostali a nepasovali na novy ram,preto ich ponukam v pripade zaujmu k ramu + doplatok,alebo len holy ram.

Ram je samozrejme vratane rovnej nijako neposkodenej ramovej pätky menica.

Cena je dohodou nejaka rozumna pre obe strany.
Osobny odber samozrejme s moznostou obhliadky neni problem..

Preferujem tel.komunikaciu je to najrychlejsie.

list Spolu inzerátov: 69
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 65 649
24. 11. 2022
Síce to chvíľu trvalo, ale chalan sa snažil a poslal pekne zabalené radenie v super stave podľa popisu - bez problémov. Ďakujem.

Shimano st-m410 - 8 sp

Plne funkcne,pouzivane,ma kozmeticke vady,najlepsie osobny odber Cena: 5,-€ - osobny odber. Cena: 10,-€. je vratane postovneho cez Packetu. Dalsie info telefonicky. Platne do zmazania.
keyboard_arrow_up