Airshot Tubeless Booster na bezdusaky Av/Fv

Cena: 30 

30€ (nadoba+ hadica s koncovkou)



Predam zásobnik TIRE BOOSTER na tlakovanie bezdušových kolies, max tlak nádoby 25bar, v pohode sa dá natlačiť dobrou pumpou 10 bar, ale na tubeless stačí zhruba 6 bar narazovo. zalezi samozrjeme od gumy .. jej poddajnosti TPI , sirky a veľkosti .

Set obsahuje - tlakovu nadobu z hasiaceho pristroja 2kg , kvalitny kovovy autoventil (nie hlinik) , tlakova hadica z autogenu 2m cca a nasada univerzalnaako na dielenskych pumpach bud AV alebo presta (FV) s moznostou odpustani tlaku .


Len platba vopred Cena + poštovné
Avsak idealne osobny odber. Postovne tteba počítať cca 6€ur...

list Spolu inzerátov: 221
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 102 529

Decathlon 700x38C (čisto nové)

Predám tieto plášte zhodené z krosového bicykla dôvod predaja je prerabka na bezdušaky , jazdene do max 50km ženou po meste, stav ako nový. Vhodne na treking, cross bike , fitness bike plaste maju drapave bocne vystupy cize v zakrutach podržia a stred behuna je hladký teda paradne odvaluje po asfalte , rozmer je 28/29 (700c) Idealne osobny odber moc sa to posielat neoplatí..
10 

Chranic chrbtice vhodny na traily

Predám tento dvakrát použitých chránič chrbtice bez akýchkoľvek známok používania. Moja výška je 182 cm . Odhadujem vhodne pre 172-190 cm. Popruhy na ramenách nastaviteľné, je to niečo ako tvrdnúca pena. Môžem poslať poštou. V prípade pošty platba vopred celej sumy nevyhnutná. Prípadne osobný odber v Nových Zámkoch. Mám aj chrániče na kolená minimalne pouzivane veljost L bezna doapelacka 7€a taktiež okuliare mx / zjazd 10€ 5x pouzite .. dokopy všetko 40€ + doprava napoly tj 42 s dopravou všetko. Dôvod predaja je že predávam aj bicykel , na ktorom som málo jazdil v podstate to už vôbec nevyužijem Platba vopred nutná
20 
keyboard_arrow_up