Muc Off No Puncture Hassle tmel 140 ml kit

Cena:

Novy tmel na bezdusaky + UV system na detekciu trhlin od svetoznameho vyrobcu. Zakupil som si to do rezervy cca. 3 mesiace dozadu, ale nakoniec to nebudem potrebovat. Aktualna predajna cena v eshope mtbiker.sk: 11.50€. Bud osobny odber Kosice / okolie alebo poslem aj cez Zasielkovnu (+2.50€)
--
POPIS OD VYROBCU:

Tmel pre bezdušové plášte, obsahuje mikrovlákno ktoré lepí aj väčšie defekty.

Firma Muc-Off vyvinula spolu s najlepšími downhill-ovými pretekármi sveta naozaj revolučný tmel do najtvrdších závodných podmienok. Muc-Off Puncture Hassle má unikátne zloženie vďaka najmodernejším molekulám mikrovlákien vyplní aj väčšie diery na ktoré tmel nemá. Tmel je použiteľný pre ráfiky a plášte s bezdušovou úpravou a spoľahlivo funguje v rozmedzí tlakov 15-1200 psi a teplôt -20 až 50 stupňov Celzia.

Objem : 140 ml
Balenie : sáčok

list Spolu inzerátov: 17
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 5 810
22. 12. 2022
vsetko OK, dakujem, hadam este tento rok topanky vyskusam
28. 06. 2022
Super pristup, super cena :)
25. 05. 2022
Ďakujem
18. 06. 2022
Kazeta prišla v poiadku a zodpovedá cene. Super rýchla komunikácia z predajcom
06. 05. 2021
Všetko ok, spokojnosť. Komunikácia v pohode, reálny stav hodiniek zodpovedal popisu, cena fajn.
15. 04. 2021
Predajca vyraznu vadu displeja predavaneho Garmina v texte vobec nespomenul. Vada bola sice viditelna na fotke, a aj ked sa mi LCD na fotke zdalo zvlastne, povazoval som to za zle osvetlenie. Nastastie nebol problem s vratenim tovaru aj penazi. ponaucenie pre mna: pozerat duokladne fotky a pre predajcu: popisat stav uplne a pravdivo v texte.
Mrzi ma vzniknuta situacia, no rozhodne som nemal v umysle nieco v inzerate zatajit. Ponukany Garmin bol nafoteny zblizka a v dostatocnej kvalite. Nepostrehol som, ze by dana "vyrazna vada displeja" mala nejaky vplyv na funkcnost zariadenia a povazoval som ju len za bezny znak pouzivania. Vizualnemu stavu a veku zariadenia bola prisposobena aj nizka cena za ktoru som ho ponukal. Garmin som takmer okamzite po vrateni predal dalsiemu zaujemcovi, ktoreho som na dany stav displeja specialne upozornil a vobec mu to nevadilo. Prajem vsetko dobre.
keyboard_arrow_up