Five Ten Freeride Pro

Cena: 70 

Predám 4 jazdené neskutočne úžasne boty…
Kupované v Libike v Dúbravke a dôvod predaja skončil som cikkistikou a zbytočne mi stoja cena bola pôvodná 140 EUR boli kupované ako novinka a stále patria medzi top premna čo sa týka modelu
Velkost je 42 a veľkosti sú aj na obrázku odfotené …
Možný osobný odber v rámci BA podľa dohody inak bývam v Devinskej Novej Vsi…
Hľadáš parádne topánky, ktoré všetko zadupú a budú 100% zamerané na športový výkon? Freerider Pro je nástupcom a takým ostrejším bračekom legendárnych freeriderov. A čím sú tak špeciálne?
Freerider Pro stojí na tom najpevnejšom základe. Je to práve bodkovaná podrážka z gumy Stealth S1, ktorá zaručí, že tvoja noha z pedálu nikdy neskĺzne. Ďalšou veľkou vyhodou je fakt, že zmes S1 sa vyznačuje dlhou životnosťou. Ty sa tak môžeš spoľahnúť na to, že si topánky udržia svoje profesionálne vlastnosti po poriadne dlhú dobu.
Ďalším evolučným pokrokom Freerider PRO je ochrana nohy. Ochranné prvky v oblasti špičky i päty zaistia, že aj pri tej najostrejšie jazde, nebude tvoja noha bitá. Ďalším prvkom je ochrana proti vode vode odvetrávanie pri teplých dňoch. Ďalšou výhodou je medzipodrážka z materiálu EVA, ktorá ti zaistí mäkké dopady a ochráni tvoju pätu.
Topánky Freerider Pro sú pre teba ideálnou voľbou v prípade, že požaduješ naozaj maximálny výkon a zároveň ti záleží naživotnosti topánok.

Hmotnosť: 338g (polpár 9US)

Farba: Olive Cargo

Zmes podrážky: S1 (extra tuhá)

Model: Freerider Pro

Určenie: Pánske

Vlastnosti: Freeride / Enduro / XC

Vlastnosti: Pohodlné / Do zlého počasia / Priľnavé

list Spolu inzerátov: 18
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 14 623
keyboard_arrow_up