Five Ten Freerider Contact

Cena: 50 

Ponúkam na predaj kvalitnú obuv značky Five Ten Freerider Contact Black/Red
Veľkosť EU44/UK 9,5/V.D. 28cm
V topánkach bolo jazdené sporadicky 1 rok, preto sú ešte vo výbornom stave. Dôvod predaja je, že som prešiel na SPD.
Platí do zmazania


Popis produktu :
V kontraste červeno čiernej farby sa nesie najnovší model topánok na bicykel FREERIDER CONTACT. Topánky pre všetkých profesionálnych jazdcov a náročných nadšencov, ktorí vyžadujú len tú najlepšiu obuv. Táto rada sa nesie v mene inovatívnych vlastností a precízneho dizajnu.


DO NÁROČNÉHO TERÉNU AKO STVORENÉ
Topánky prešli veľmi náročnými testami a boli vyvinuté tak, aby si s nimi mohol prejsť aj peklom a zaistili ti skvelý komfort. Tento model je špecifický svojím univerzálnym využitím, vďaka ktorému sa uplatní pre jazdy v skalnatom teréne hôr, zablatené lesné chodníky, downhill po lúke, ale aj pre pohodový freestyle v Bikeparku.


KVALITNÝ MATERIÁL
Five Ten nikdy na kvalitnom materiáli nešetrí, avšak u týchto topánok si dal maximálne záležať a siahol po tom najlepšom z radov Stealth a síce po Mi6. Táto guma je známa svojou vysokou priľnavosťou, mäkký povrch zaručuje mocné uchopenie pedálu, ktoré ho nepustí po celú dobu vašej jazdy. Podrážka sa prispôsobí textúre pedálu a zaistí dokonalú stabilitu nohy, ktorá bude pevne usadená v anatomicky tvarovanom vnútrajšku.


ABSORBOVANIE NÁRAZOV
Vibrácie a tvrdé nárazy narúšajú jazdu a zároveň likvidujú tvoje kĺby. Štruktúra tejto topánky zaistí dokonalú absorpciu všetkých nárazov, aby bola jazda úplne plynulá a bezpečná. Rozloženie hmotnosti je podložené tuhou, ale zároveň pohodlnú podošvou, ktorá sa postará, aby ťa ani po celodennej jazde neboleli nohy z otlačenia.


MODERNÝ VZHĽAD A ŠTRUKTÚRA
Moderný dizajn sa tu nesie ruka v ruke s modernými materiálmi. Topánky majú luxusný vzhľad, disponujú ľahko udržiavateľnou syntetickú kožu aj priedušným textilom, ktorý je dokonale odolný proti tečúcej aj striekajúcej vode. Špička topánky je výrazne vystužená, aby boli chránené všetky prsty a nedošlo k akémukoľvek poraneniu nohy.

list Spolu inzerátov: 78
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 38 321
22. 07. 2022
rýchla dohoda, férovosť
07. 10. 2021
Velmi ochotný predajca, odporúčam...
25. 09. 2021
Vyborna komunikacia
19. 08. 2020
Všetko na 100 percent ako sme sa dohodli.
keyboard_arrow_up