Pozvánka: Salzkammergut Mountainbike Trophy 2018 so Slovak Snail Highlanders

Pozvánka: Salzkammergut Mountainbike Trophy 2018 so Slovak Snail Highlanders

Pri tejto legendárnej akcii môžete výrazne ušetriť na štartovnom a ešte aj čo-to vyhrať. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Vonku sa pomaly, ale isto otepľuje, denného svetla je citeľne viac a vďaka letnému času môžeme aj večer po práci vyraziť na výjazd aj bez stoviek lumenov na riadítkach. Toto všetko sú neklamné znaky toho, že sezóna bikových maratónov je tu čo nevidieť a spolu s ňou sa nezadržateľne blíži aj moja najobľúbenejšia akcia - Salzkammergut MTB Trophy. Ak sa aj vy plánujete 14. júla postaviť na jej štart, čo môžem naozaj len odporučiť, čítajte ďalej. Možno ako inšpirácia poslúži aj moja reportáž Salzkammergut Trophy 2017 – Do pekla a späť z naozaj extrémneho ročníka 2017. Navyše máte možnosť nielen výrazne ušetriť na štartovnom, ale aj vyhrať niektorú z hodnotných cien.

O čo ide? Na Trophy sa okrem samotných pretekov vyhlasuje aj množstvo vedľajších súťaží. Jednou z nich je aj tímová súťaž Slow-Motion, v ktorej vyhráva ten tím, ktorého členovia strávia na tratiach pretekov v súčte čo najviac času. Čím viac má teda tím členov a čím dlhšie trate si vyberú, tým vyššia je jeho šanca vyhrať.

Každoročným účastníkom tejto súťaže je aj náš tím The Slovak Snail Highlanders, ktorý je histórii tejto súťaže pravdepodobne najúspešnejší. Viackrát sme ju celkovo vyhrali a ak si dobre pamätám, ešte nebolo ročníka, z ktorého by sme si neodniesli aspoň niektorú z vedľajších cien. Ak sa nás aj tento rok nazbiera dostatočný počet, je dosť možné, že opäť nebudeme odchádzať len s peknými zážitkami .


Tento rok sú pre členov víťazného tímu pripravené prilby Abus MountK2, ďalšími cenami sú napr. cyklonohavice od mtb-trachten.com, rukavice Roeckl Mileo, či plášte Contintental Mountain King. Počet cien v každej kategórii je obmedzený na 50 kusov, ak sa teda aj tento rok umiestnime medzi najlepšími a bude nás v tíme viac ako 50, ceny získa len 50 "najpomalších" členov. Je to teda ďalšia motivácia postaviť sa na štart niektorej z dlhších tratí.

Ďalším dôvodom, prečo si do kolónky klubu nechať napísať Slovak Snail Highlanders, sú výrazné zľavy zo štartovného, ktoré nám organizátor poskytuje:


Možnosť pridať sa do tímu Slovak Snail Hightlanders je otvorená pre každého. Čím viac sa nás prihlási, tým vyššia bude naša šanca na výhru.

Ak sa chcete do tímu pridať na samotné preteky, prihláste sa cez tento prihlasovací formulár a ďalej postupujte podľa pokynov. Budete automaticky zaradení do Slow-Motion Teamu The Slovak Snail Highlanders a systém bude automaticky počítať so zníženými cenami.


Aby som však bol férový, musím spomenúť aj to, že ako "cenu" za všetky tieto výhody je potrebné počítať s tým, že každý z členov nášho Slow-Motion teamu bude mať vo výsledkovej listine v kolónke klubu uvedené iba "The Slovak Snail Highlanders." Pre väčšinu hobby bikerov to predpokladám nebude žiadny problém, ak však chcete mať vo výsledkoch uvedené niečo iné, tak to problém byť môže a preto to radšej spomínam.

Kompletné informácie o súťaži Slow-Motion nájdete na tomto odkaze.

Dovidenia v Bad Goisern!
report_problem Našiel si v texte chybu?

Salzkammergut Trophy

calendar_today 14.07.2018
format_list_numbered 5. kolo - INTERSPORT MARATHON SERIE
format_list_numbered 2. kolo - XCM Tour
label MTB maratón
place Bad Goisern (Rakúsko)

Tomas11 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Maratón pomenovaný po vinárstve BAYNACH ponúka nezvyčajné prostredie viníc na zmeranie si síl, ktoré nám zostali po letnej časti sezóny.
Pozvánka: Mesiac september – začiatok jesene a nabitý program

Pozvánka: Mesiac september – začiatok jesene a nabitý program

Leto už budeme mať o pár týždňov oficiálne za sebou, ale pretekový kalendár rozhodne nekončí.
keyboard_arrow_up