Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už 21.4. v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už 21.4. v MTBIKER centre na Považí

Popularita elektrobicyklov neustále rastie, a preto máme k dispozícii až jedenásť modelov počas testovacieho dňa 21.4. Voľných termínov je ešte dostatok, no aj tak dlho neváhajte a príďte si zajazdiť.

Zoznam testovacích bicyklov:
Modely 2017 so zvýhodnenou cenou pre kúpu:
Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na https://goo.gl/hZgeuK.

Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bicykel.

Unboxing: Rock Machine TORRENT e90-29 - skutočná e-hardtrail klasika

Bikera hľadajúceho elektrickú verziu bicykla predovšetkým na výlety, či cykloturistiku v zaujímavej cene, určite zaujme táto hardtrail klasika.




Test: Ebike Rock Machine Torrent e50 na pohodové jazdenie s pohonom Shimano STePS

Nemáte čas vybudovať si poriadnu kondičku pre pohodlné zvládanie obľúbených lesných výjazdov? Prípadne nevládzete, alebo skrz kilá navyše vás bike veľmi nebaví a chcete jazdiť dlhšie trasy, a pritom si aj zlepšiť fyzičku a zhodiť? Hľadáte dostupný ebike a chcete spoľahlivú výbavu a pohonom, ktorý si poradí aj v teréne?




Video: Ako funguje elektrobicykel?

Väčšina si myslí, že s elektrobicyklom ide každý výjazd bez námahy alebo nevie, čo sa stane, ak sa batéria vybije a najčastejšie sa čudujú, keď zistia, že elektrobicykel nemá ovládanie plynu ako moped...


Dĺžka zápožičky a trasy

Jeden bicykel je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie, tak aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail - mapa. Bicykle sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch. Ďalšie bicykle iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú biky dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bike môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi.

Testovanie môže prebiehať na pumptrucku za MTBIKER centrom, značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia.

Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa -> https://goo.gl/jeJ6Vx) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa -> https://goo.gl/3Pl6xG).

O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postarajú zástupcovia firmy Sloger a členovia MTBIKER tímu.

Testovacie dni 2018 - termíny a značky


Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., kľudne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov, alebo ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


Počas testovacích dní sme tu pre vás od 10:00 hod. do 18:30 hod. Počas týchto hodín je MTBIKER centrum otvorené každý pracovný týždeň okrem nedele (v sobotu od 9:00-16:00), pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.

Cestu na biku z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde na tomto odkaze.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MSR v e-MTB XCO 2023 - hviezdny štartový rošt

Pozvánka: MSR v e-MTB XCO 2023 - hviezdny štartový rošt

E-biky si nachádzajú svoje miesto aj v XCO. Do Greenway Slovak E-bike Cup-u sa pomestili aj majstrovstvá Slovenska v tejto disciplíne.
Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
keyboard_arrow_up