Pozvánka na RIDE Cup 2007 #2 – DH Donovaly

Kto vlani nezažil, aký je to pocit mať raketový pohon, má šancu už o necelé dva týždne - 17. júna na Donovaloch!!! V tejto pozvánke preberiem viac-menej len info pre pretekárov. Divákom môžem odporučiť jedine prísť, lebo kto naživo neuvidí, z fotiek a videí neuverí...

Trať: Pôjde sa na rovnakej mega trati ako v roku 2006

Podmienky štartu: Prosím pretekárov, aby dodržiavali podmienky štartu pre svoje kategórie – všetci okrem Mužov a Juniorov majú chrániče POVINNÉ. Na Donovaloch však odporúčam ochranu pre úplne všetkých. Taakžee, kým naozaj nemáte seba a svoj bike plne pod objektívnou kontrolou, neodporúčam vám strúhať „američanov“ či „austrálčanov“. Nerobme Horskej službe zbytočnú robotu, mne stresy a sebe prípadné zdravotné problémy...

Poistenie: Preteky sa budú konať vo vysokohorskom stredisku, preto pripomínam, že ako vlani, opäť bude treba poistenie pre zásahy Horskej záchrannej služby. Kto si nedonesiete poistenie „z domu“, poisťovák bude k dispozícii v sobotu od 9 do 11.00hod. a v nedeľu pri prezentácii.

Časový harmonogram: Meníme časy prezentácie: sobota: 15.30 - 17.30, nedeľa: 8.00 - 9.30. Kto môžte, prezentujte sa v sobotu.

Povinný tréning: Miesto povinnej jazdy zavádzame tzv. povinný tréning (nedeľa: 9.00 - 11.30hod.). Každý jazdec počas neho musí absolvovať minimálne dve tréningové jazdy.

Kategória Youngsters: Trošku pomeníme chlapcov v tejto kategórii, pretože na prvom kole RC v Polomke v nej štartovali niektorí so zlým ročníkom. V kategórii s veľkým Y teda nebudú môcť štartovať pretekári narodení v roku 1992 a menej. Body za preteky v Polomke budú do celkového hodnotenia RIDE Cupu 2007 tiež rozdelené podľa správnych ročníkov. By the way, kategória Youngsters má znížené štartovné - je to stopade (prihlásení na nete), dvesto (neprihlásení na nete).

Ceny: Vďaka spoločnosti Parksnow Donovaly budú vyššie odmeny a hlavne budú pre viac pretekárov (až 7 Mužov, ostatní 5-ti až 3-ja). Jedná sa o fasovanie prachov, nie o vystávanie na bedniach (takže bedne si užijete klasicky (5 mužov, ostatní po 3), ale po obálky si pôjdete viacerí)...

Na záver prosím pretekárov, prečítajte si pozorne propozície! Sú tam uvedené všetky potrebné informácie.

Sprievod, divákov a ostatných návštevníkov prosím, aby rešpektovali 2. stupeň ochrany prírody! Takže, užívajte si šport a nerobte bordel! Úsmev (Posledná veta platí aj (hlavne) pre pretekárov).

Ostávam s pozdravom: DOSPÚŠŤANIA PRIATELIA!


Pišta Č. - šéf RC

PS: Info o občersvení, sedačke, areáli a všetkom okolo toho: www.parksnowdonovaly.eu

PS: Pozrite si pár foto z vlani - na nažhavenie:
http://old.downhill.sk/node/595
www.ride.sk/foto/2006_07_16_donovaly/index.htm
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Mesiac október - koniec sezóny je ešte ďaleko

Pozvánka: Mesiac október - koniec sezóny je ešte ďaleko

Vrchol pretekov už máme viac-menej za sebou, ale sezóna rozhodne nekončí.
Pozvánka: Mesiac jún - leto začína nabitým kalendárom

Pozvánka: Mesiac jún - leto začína nabitým kalendárom

Jar máme takmer za sebou a dúfajme, že už aj teploty budú viac letné. Nabitý kalendár značí, že v júni sa bude vo veľkom pretekať.
Pozvánka: Apríl 2023 - otvorme sezónu naplno

Pozvánka: Apríl 2023 - otvorme sezónu naplno

Zimné sústredenia už máme za sebou a nastal čas natrénované kilometre pretaviť do pretekového tempa.
keyboard_arrow_up