Športové oblečenie ELEVEN – zákazková výroba dresov

Česká firma ELEVEN sportswear má od roku 2015 svoje zastúpenie aj na Slovensku. Okrem pestrej ponuky športového oblečenia a doplnkov, ponúka aj zákazkovú výrobu svojich produktov.

Vo svojom portfóliu majú sortiment pre cyklistiku, triatlon, beh, atletiku či bežecké lyžovanie a voľný čas. Základom ich kolekcie sú funkčné materiály, ktoré regulujú odvod potu a vetru odolné membrány zabezpečujúce odolnosť voči vode. Patrí sem aj ochranná známka StopBacteria, ktorá využíva vlastnosti polypropylénového vlákna s obsahom iontov striebra, ktoré bránia množeniu baktérií a plesní.

Zákazková výroba ELEVEN sportswear sa zameriava na športové oblečenie a doplnky pre tímy, kluby a jednotlivcov, taktiež pokrýva firemnú klientelu, usporiadateľov pretekov, akcií či rôznych festivalov.


Sublimačná tlač

Produkty ELEVEN prechádzajú neustálou inováciou a zahŕňajú cyklistické dresy, nohavice, kombinézy, vesty, bundy, návleky, čiapky, ponožky a celý rad ďalších doplnkov. Všetky produkty si je možné prispôsobiť svojim požiadavkám a zamestnanci firmy vám pomôžu s prípravou grafického návrhu priamo na mieru. Zákazník si môže navrhnúť vlastný dizajn či už jedného kusu, alebo až po komplet celý tím. Kvalitu potlače garantuje ručná výroba sublimačnou tlačou, čo je metóda celoplošnej tlače na umelé vlákna, ktorá pracuje s presným nastavením teploty, času a tlaku. To zabezpečuje použitie tepelného lisu, ktorý premieňa atrament z pevnej formy na plyn a umožňuje tak látku potlačiť trvalou, plnofarebnou a voči okolitým vplyvom extrémne odolnou tlačou.


Materiál a veľkosť

Na výrobu svojich produktov používa ELEVEN kvalitné a praxou overené materiály. Ich dodávateľmi sú renomované talianske značky, predovšetkým Resistex, Borgini, M.I.T.I. a iné. Výstelky vyrába talianska firma T.M.F. Grafika sa spracováva pre každú veľkosť individuálne, s cieľom proporčne zachovať rovnaký vizuál. Ak si nie ste istý správnou veľkosťou, je možné požiadať o zaslanie skúšobnej veľkostnej sady vybraných produktov (dres + nohavice). Dokonca v prípade tímových a firemných objednávok sa je možné dohodnúť aj na vyskúšaní ďalších výrobkov.

Dresy

Azda najviditeľnejšou časťou cyklistickej výbavy je samotný dres, takže možnosť originálneho dizajnu sa na tomto kúsku prejaví najviac. ELEVEN sportswear ponúka široké spektrum pánskych, dámskych a detských dresov vyrobených z ľahkých funkčných materiálov.


ANDY

Pánsky cyklistický dres s krátkym rukávom v športovom strihu kopírujúcom postavu. Dres má 16 cm zips a tri zadné otvorené vrecká. Guma v spodnom leme po celom obvode zabezpečuje, že sa dres neposúva nahor ani v športovej pozícii na bicykli. ANDY je základnou a plne funkčnou verziou dresu z produktového radu RACE.


CESAR

Najpredávanejší z kolekcie. Cyklistický dres s krátkym rukávom má anatomický prepracovaný pretekársky strih RACE. Je vyrobený kombináciou dvoch materiálov pre optimálne vlastnosti. Bočné panely a rukávy sú vyrobené z materiálu Mondrian, ktorý má zvýšené ventilačné vlastnosti. Predný a zadný diel je vyrobený z materiálu Micro. Celorozopínací polokrytý zips nenarušuje grafiku a samozrejmosťou sú tri vrecká na zadnej strane dresu. Bezpečnosť zvyšujú reflexné prvky na prednej aj zadnej strane. Rukávy sú zakončené voľne, dolný zadný lem dresu je so silikónovou gumou pre lepšiu priliehavosť na tele.


DANY

Pánsky dres DANY je najvyšším stupňom prevedenia produktového radu RACE. Kombinuje dva kvalitné materiály pre optimálne vlastnosti - bočné panely, rukávy a stojačik sú vyrobené z materiálu Mondrian, ktorý má zvýšené ventilačné vlastnosti. CoolMax Raster použitý pre predný a zadný diel je dokonale funkčný materiál so špeciálnou konštrukciou vlákna, výborne odvádzajúci pot. Jednotlivé časti dresu sú šité plochým švom, ktorý prispieva k maximálnemu pohodliu a efektnému vzhľadu, vrátane spôsobu zakončenie rukávov silikónovou manžetou. Použitý je celorozopínací zips so zakrytím.


EVO

Aerodynamický strih cyklistického dresu EVO je vyvinutý pre pozíciu pretekára v predklone na bicykli. Vďaka skrátenému prednému dielu tak nedochádza k nahromadeniu látky v oblasti brucha. Predný a zadný diel s bočnými panelmi sú z jemného, priľnavého a funkčného materiálu. Rukávy sú z príjemne elastického, rebrovaného materiálu, ktorý zaisťuje zaujímavý estetický efekt celého dresu. Sieťovaný vzdušný materiál v podpazuší zaručuje komfortný odvod potu. Spodný zadný lem je doplnený silikónovou gumou proti posunu. Bezpečnosť jazdca je podporená všitými reflexnými časťami v ramenných švoch predného i zadného dielu.


CONY

Anatomicky priliehavý dres CONY je najpredávanejším modelom dámskeho produktového radu. Kombinácia dvoch špičkových materiálov zabezpečuje jeho optimálne vlastnosti. Bočné panely, rukávy a stojačik sú vyrobené z materiálu Mondrian so zvýšenými ventilačnými vlastnosťami. Pre predný a zadný diel je použitý materiál CoolMax Raster, ktorý je dokonale funkčný, so špeciálnou konštrukciou vlákna výborne odvádzajúceho pot. Jednotlivé časti dresu sú šité plochým švom pre maximalizáciu komfortu a celkového dizajnu. Rukávy sú zakončené silikónovou manžetou a dres má celorozopínací zips so zakrytím.


Nohavice

Najdôležitejším kúskom oblečenia, ktorého kvalita ovplyvní celkový komfort jazdca počas výjazdu, sú jednoznačne cyklistické nohavice. ELEVEN sportswear používa výstelky od talianskeho výrobcu a funkčné materiály. Na výber sú 2 produktové rady. PROFI je určená pre výkonnostných a pretekajúcich cyklistov. Dokonale sedí na tele vďaka anatomicky tvarovaným strihom, a tým poskytuje maximálne pohodlie. Produktový rad PODKOVA umožňuje plne využiť potlač bez prerušenia grafiky švom.


ALEX

Krátke cyklistické nohavice z produktového radu PODKOVA sú z jedného strihového dielu pripomínajúceho podkovu. Výhodou je neprerušená tlačová plocha, ktorá vedie v celku z jednej nohy cez bedrá na druhú nohu. Sú maximálne elastické, výborne kopírujú tvar tela a zároveň umožňujú voľnosť pohybu. Nohavice sú dostupné s pánskou alebo dámskou výstelkou v prevedení s trakmi.


COBO

Krátke cyklistické nohavice majú anatomicky prepracovaný pretekársky PROFI strih a využívajú kombináciu dvoch materiálov Vega a Zafir pre optimálne vlastnosti. Ploché švy a materiál Vega dodávajú nohaviciam atraktívny vzhľad. Sú veľmi elastické, výborne kopírujú tvar tela a zároveň umožňujú voľnosť pohybu. Presné usadenie na nohe zaisťuje silikónový lem nohavíc. Antibakteriálna výstelka T.M.F. ACTIVE 4.D je vyrobená v Taliansku. Využíva multifunkčné materiály, vyrobené z kvalitnej hutnej peny bezšvovou technológiou, má prepracovaný anatomický tvar a elastičnosť zaisťujúca pohodlný pohyb, výborne absorbuje pot, je ľahko prateľná a rychloschnúca.


Bunda

Kvalitná cyklistická bunda zachráni nejeden výjazd. Ako sa hovorí - „neexistuje zlé počasie, len zle oblečený cyklista“. Použité materiálny jednotlivých modelov vám ponúkajú možnosť, ako si užiť jazdu aj v menej priaznivom počasí.


ZEUS LIGHT

Pánska bunda, ktorá je alternatívou k zateplenému dresu a zabezpečuje vysoký komfort v chladnejšom počasí. Kombinuje vetru odolnú prednú časť s mierne zatepleným, ale výborne priedušným zadným dielom. Vďaka tomu je vhodná aj pri vysokej záťaži počas pretekov, lebo sa v nej jazdec neprehrieva. Bunda je vybavená troma otvorenými vreckami a jedným vreckom na zips.


Doplnky

Pre dokonalé dotiahnutie celkového outfitu je v ponuke zákazkovej výroby aj množstvo doplnkov - v podobe návlekov, rukavíc, ponožiek, podkolienok či šiltoviek. Zamestnanci ELEVEN sportswear vám poradia pri výbere a tvorbe grafiky a vďaka tomu môžete svoju rodinu, firmu alebo tím zladiť podľa svojich predstáv.


Viac informácií o zákazkovej výrobe sa dozviete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
keyboard_arrow_up