Pozvánka: 2. slovenský ebajk zraz - tešíme sa na ebikerov aj bikerov

Občianske združenie e-DNA organizuje svoj už v poradí druhý slovenský ebajk zraz, ktorý posilňuje komunitu ebikerov a dáva príležitosť pre vyskúšanie i klasickým bikerom.

Zraz bude hostiť bratislavský Amfiteáter v Rači v sobotu 19. mája 2018 od 10:00 do 17:00 hod. Hlavný program je rovnaký ako vlani – ide teda o komunitné stretnutie cyklo-rodinného charakteru s individuálnymi výjazdami do Malých Karpát v sprievode vodcov, testovanie rôznych značiek, typov, pohonov, diskusie na témy okolo elektrobicyklov a samozrejme občerstvenie pre všetkých zaregistrovaných. Celý priestor amfiteátra bude slúžiť bikerom, ebikerom, rodinným príslušníkom, deťom a okoloidúcim. Vstup je bezplatný.

Svet elektrobicyklov

Na podujatie prisľúbili účasť obchodní partneri – výrobcovia prestížnych značiek elektrobicyklov, komponentov, doplnkov. Pripravené sú malé workshopy o elektrocyklistike a servise, kde si ebikeri môžu overiť svoje vedomosti a zručnosti najmä pri technických problémoch, ktoré sa môžu vyskytnúť počas výletov.


Ebajk Guide

Lahôdkou budú organizované výjazdy s ebajk vodcami. Vodcovia povodia skupinky ebikerov po náročnejších alebo menej náročných trailoch Malých Karpát a pomôžu tak získať nové nápady na trasy. Ďalšou výzvou pre organizátorov je naučiť nových záujemcov zvýšiť veľký outdoorový a možno až adrenalínový potenciál elektrobicykla v horskom teréne. Pre fanúšikov, ktorí zatiaľ elektrobicykel nevlastnia a chcú sa zúčastniť výjazdov, bude na mieste aj požičovňa.

Organizátori

Občianske združenie e-DNA, ktorej hlavným podporovateľom je centrum ebajk® – Svet elektrobicyklov a značka nemeckých elektrobicyklov Haibike, vníma organizáciu podujatí, pre už slušnú komunitu ebikerov na Slovensku, ako svoju hlavnú úlohu. Ďalšou aktivitou je napríklad budovanie siete nabíjacích staníc ebajk connect powered by Haibike a podpora športového tímu ebajk racing, ktorý už dve sezóny zaznamenáva vynikajúce športové výsledky v celonárodných cyklistických i ebike súťažiach.


Najväčší prínos ebajk zrazu vidia organizátori v budovaní vzťahov v ebajk komunite, podpore nového rozmeru zábavného športu a trávenia voľného času v prírode.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Pozvánka: MSR v e-MTB XCO 2023 - hviezdny štartový rošt

Pozvánka: MSR v e-MTB XCO 2023 - hviezdny štartový rošt

E-biky si nachádzajú svoje miesto aj v XCO. Do Greenway Slovak E-bike Cup-u sa pomestili aj majstrovstvá Slovenska v tejto disciplíne.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
keyboard_arrow_up