Elektrobicykle KTM – skutočne široký výber

Nezáleží na tom, či potrebujete model do mesta a na dochádzanie, alebo pre výjazdy v horách a náročný terén. KTM má odpoveď v podstate na všetko.

Rakúska značka bola jednou z prvých, ktorá ponúkla kompletný sortiment elektrobicyklov určených v podstate pre každé použitie. Pochopili, že mnohí jazdci sa nechcú len voziť do mesta, ale nájde sa množstvo takých, čo chcú využiť jeho prednosti v náročnom teréne. Výsledkom je možnosť užiť si viac zjazdov v pomerne krátkom čase, prípadne absolvovať náročné prechody aj tým menej zdatným.

E-Full Suspension

Bicykle určené do náročného terénu, v ktorom poskytnú kontrolu a maximálny komfort.

MACINA KAPOHO 272 11 PT-CX51 (MOC 4 899 €)

Zdvih 160 mm a možnosť použitia ako 29-palcových kolies, tak prevededenia 27,5 plus, robí z tohto modelu sprievodcu tým najťažším terénom a vyhýbať sa nebude ani skokom. Plne integrovaná batéria a motor Bosch dopĺňajú pružiace jednotky od značky FOX, pohon má na starosti Shimano XT 2x11.


MACINA LYCAN 271 8 PT – CX51 (MOC 5 299 €)

Nezáleží na trase vašej jazdy - či už je to horský priesmyk v Alpách alebo jednoduchá jazda v lese po práci, MACINA LYCAN je vhodný spoločník. Zdvih 125 mm je univerzálny pre väčšinu výjazdov a celkové schopnosti v teréne zvyšujú aj pluskové plášte. Nájdete na ňom motor Bosch, batériu s kapacitou 500 Wh, vzduchové pruženie od značky FOX a špecifickú sadu pre elektrobicykle, SRAM EX1 8.


MACINA LYCAN 275 10 SI – CX5P (3 699 €)

Rovnaké vlastnosti, ale v dostupnejšom kabáte, ponúka LYCAN 275, kde nájdete rovnaký motor aj kapacitu batérie. Pruženie dodal RockShox – vidlica Recon RL spoluprauje s tlmičom Monarch RL a na poste pohonu pracuje Shimano Deore.


E-Hardtail

Univerzálne modely vhodné pre ľahší terén a začiatočníkov.

MACINA FOGO 273 10 SI – CX5P (3 199 €)

Či už máte v pláne „pohodový“ výjazd alebo chuť vyskúšať terén, bicykle MACINA zvládnu oboje. Navyše, pluskové kolesá poskytnú potrebnú trakciu aj v nepriaznivých podmienkach a výrazne zvyšujú komfort jazdy v teréne. Okrem toho vám pomôže aj teleskopická sedlovka pre čo najbezpečnejší zjazd. Semi-integrovaná batéria má kapacitu 500 Wh, motor Bosch poskytne podporu až 250W – samozrejme, všetko je možné regulovať a prispôsobiť potrebám.


MACINA ACTION 292 9 SI-CX41 (2 499 €)

Tento dostupný model je vybavený motorom Bosch a batériou o kapacite 400 Wh, o komfort sa stará vidlica Suntour XCR 32.


E-Treking

Ideálne na asfaltové cesty, spevnené a tiež do ľahšieho terénu.

MACINA CROSS 9 CL – A4P2A (2 099 €)

Každý detail je navrhnutý pre elektrobicykle a optimalizovaný s elektropohonom Bosch. Oceníte najmä spracovanie hliníkového rámu a vysoký komfort spojený s vhodnou geometriou pre začiatočníkov. Nechýba vnútorné vedenie bowdenov pre elegantný vzhľad – bicykel ideálny do mesta, na dochádzanie do práce a výlety po okolí.


MACINA JOY 9 A3 CL-A3PA2 (MOC 2 099 €)

Je to elektrobicykel v prevedení rámu s nízkym nástupom a 28" kolesami. O pohon sa stará úsporný motor Bosch Active Line a 300 Wh batéria. Bickel ponúka 9 prevodov a hydraulické kotúčové brzdy. Ideálny spoločník pre dámy do mesta a na víkendové výlety po spevnených cestách.


E-Cestné

Špeciálne navrhnuté modely pre cestnú cyklistiku a športové výjazdy.

MACINA FLITE 11 PT – CX5P (MOC 3 499 €)

Elegantný elektrobicykel ponúka aerodynamické ráfiky, hydraulické brzdy, displej Bosh Purion a mnoho ďalšieho – navyše, batéria je integrovaná do rámu a zachováva si čistý a elegantný vzhľad. Predná vidlica Headshock má zdvih 40 mm, takže sa môžete vydať aj na šotolinové cesty v štýle gravel.


E-Mestské

Elektrobicykle vhodné do mesta s možnosťou pohodlnej manipulácie.

MACINA CLASSIC 8 A4 CL – A41 (MOC 2 399 €)

Séria mestských elektrobicyklov poháňaná jednotkou Bosch Active Line. Energiu poskytuje odnímateľná a uzamykateľná batéria Bosch PowerPack, vo výbave nechýba LCD displej Intuvia. Rám s novým dizajnom ponúka jednoduchšie nastupovanie a maximálne pohodlie počas jazdy a o bezúdržbový chod sa postará prevodovka v náboji Shimano Nexus.


Všetky dostupné modely, detailné informácie a podrobné špecifikácie, nájdete na stránke slovenského zastúpenia značky KTM.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy PR článok

E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy

Elektromobilita sa aj v cyklistickom svete hlási o slovo a značka Ghost ju ochotne vypočula. Pre rok 2023 si prichystali niekoľko kolekcií elektrobicyklov s rôznym využitím.
Predstavenie: Marin Rift Zone E - zábava na prvom mieste PR článok

Predstavenie: Marin Rift Zone E - zábava na prvom mieste

E-bikov je dnes na trhu nepreberné množstvo. Nový Rift Zone E má však niečo, čo konkurencia dlhodobo ignoruje.
keyboard_arrow_up