Pozvánka: Testovací deň Wilier už budúcu sobotu 30.6. v MTBIKER centre

Séria testovacích dní v našom MTBIKER centre pokračuje tentokrát v spolupráci so značkou Wilier, ktorá patrí medzi tradičné talianske značky a svoju históriu píše už od roku 1906.

V sobotu 30.6. budete mať možnosť zajazdiť si v okolí Hrádku a odskúšať si cestné, horské aj elektro-kúsky z dielne tejto kultovej talianskej značky. Neváhajte a zarezervujte si voľný termín, pretože od testovacieho dňa nás delí už len týždeň.

Zoznam testovacích bicyklov:
  • JARREN 105 5800 hydro - M
  • Cento 10 air - L
  • GTR ursus - M
  • GTR ursus - L
  • GTR ursus - XL
  • SL
  • 101 FX, XT , FOX float - L
  • 101X carbon - L
  • 501xn carbon - L
  • TRN revelation -L
  • 803 TRB COMP SLX 1X10 - L
  • 803 XN PRO XTDI2 1X11 - L
  • Cento1 Hybrid - M

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na https://goo.gl/aJDt1i.

Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bicykel.


Wilier 501 XN – vstupná brána medzi karbónových rýchlikov

29-palcové hardtaily zďaleka nie sú na ústupe, skôr naopak. Vďaka svojím vlastnostiam ponúkajú alternatívu v prípade, že požadujete nízku hmotnosť a tuhosť. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.



Bicykle Wilier – vybrané modely v zaujímavých cenách

Výsledkom bola vždy kolekcia bicyklov, ktoré sú ako doma v náročných stúpaniach a zjazdoch a ktoré v sebe nesú aj kus histórie. Samozrejme, Wilier nezaspal a nasleduje trendy či už v rámci aerodynamiky pri cestnej cyklistike alebo ucelenou kolekciou pri MTB. Viac sa dočítate na tomto odkaze.




Wilier Cento 10 NDR – pohodlie a aerodynamika?

Tlmiaci element, aerodynamika alebo možnosť zvoliť si brzdy podľa chuti - to je novinka od značky Wilier, ocenená aj na výstave EUROBIKE 2017. Viac sa dočítate v článku na tomto odkaze.




Wilier Cento1 Hybrid



Video: Wilier 101FX - XC full na taliansky spôsob


Dĺžka zápožičky a trasy

Jeden bicykel je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie, tak aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail - mapa. Bicykle sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch. Ďalšie bicykle iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú biky dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bike môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi.

Testovanie môže prebiehať na pumptrucku za MTBIKER centrom, značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia.

Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa -> https://goo.gl/jeJ6Vx) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa -> https://goo.gl/3Pl6xG).

O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postarajú zástupcovia firmy RealSport (dovozca Wilier pre Slovensko) a členovia MTBIKER tímu.


Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., pokojne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov, alebo ich zákonným zástupcom.

Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


MTBIKER centrum je otvorené každý pracovný týždeň okrem nedele (v sobotu od 9:00-16:00), pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.

Cestu na biku z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovací deň Wilier

calendar_today 30.06.2018
label Nesúťažné podujatie
place MTBIKER centrum, Hrádok (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Sezóna 2023 – opäť v niečom iná

Sezóna 2023 – opäť v niečom iná

Rekordný nájazd kilometrov, spoznávanie nových miest, zoznámenie sa s cesťákom, ale aj nepríjemný pád. Aj taká bola moja uplynulá sezóna.
Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
keyboard_arrow_up