Pozvánka: BIKE ARÉNA ZLATNÍCKA DOLINA - otvorenie nových cyklochodníkov

Počas víkendu 7.- 8. 7. sa v rekreačnej oblasti Skalica-Zlatnícka dolina uskutoční oficiálne otvorenie BIKE ARÉNY ZLATNÍCKA DOLINA.

Na bikerov čaká 4 km XC okruh, ktorý sa skladá zo štyroch na seba nadväzujúcich trailov (SNAKE TRAIL, AC/DC TRAIL, AVALANCHE TRAIL a CHALLENGE TRAIL). XC okruh v sebe skrýva množstvo technických pasáži, ktoré potešia nejedného bikera. Súčasťou BIKE ARÉNY ZLATNÍCKA DOLINA je aj 3 km zjazdový ALIGÁTOR TRAIL, ktorý sa vlní po hrebeni lesov Zlatníckej doliny.


Záštitu nad projektom prijala najúspešnejšia slovenská pretekárka na horských bicyklov posledných rokov Janka Keseg Števková a farár, cyklista Jožko Švercel, ktorý zároveň v sobotu 7. 7. 2018 BIKE ARÉNU oficiálne otvorí.

Program oficiálneho otvorenia:

Sobota 7. 7. 2018

  • 10:00 – 10:30 hod. - príchod, kávička, ranný pokec, nastavenie bicyklov...
  • 10:30 –11:00 hod. - slávnostné otvorenie BIKE ARÉNY ZLATNÍCKA DOLINA
  • 11:00 – 12:00 hod. - oficiálne predstavenie trailov (spoločná jazda)
  • 12:00 – 18:00 hod. -individuálne jazdenie + testovacie jazdy na bicykloch Cannondale
  • 18:00 hod. - ukončenie testovacích jázd

Nedeľa 8.7.2018

  • 9:00 – 10:00 hod. - oficiálne predstavenie trailov (spoločná jazda)
  • 10:00 – 15:00 hod. - individuálne jazdenie + testovacie jazdy na bicykloch Cannondale
  • 15:00 hod. - ukončenie testovacích jázd


Počas soboty a nedele je pre všetkých pripravený zaujímavý program. Tešiť sa môžete na testovanie bicyklov americkej značky Cannondale. Občerstviť sa budete môcť pivom, talianskou kávou či domácimi limonádami. O pitný režim počas testovacích jázd sa postará slovenský výrobca športovej a doplnkovej výživy - firma Kompava. K dispozícii bude aj ich predajný stánok, kde si bude možné zakúpiť rôzne produkty, vhodné nielen pre cyklistov.

Na pamiatku si môžete odniesť originálne tričká s motívmi BIKE ARÉNY ZLATNÍCKA DOLINA. Pár desiatok metrov od centra BIKE ARÉNY ZLATNÍCKA DOLINA je situované prírodné kúpalisko s tromi bazénmi, ktoré môžete medzi jazdami navštíviť. Bicykle vám organizátori počas návštevy kúpaliska postrážia. Na obed si môžete zájsť do štýlovej Skalickej koliby (20 m od centra BIKE ARÉNY) alebo na grilované špeciality na chatu Amor.


Ak by ste si chceli zabehať alebo prejsť sa v štýle NORDIC WALKING je pre vás k dispozícii značená 8 km asfaltová trasa (značenie po 0,5 km), ktorá je súčasťou BIKE ARÉNY. Ak by vám jazdenie na nových trailoch nestačilo, tak si môžete odskočiť cez kopec k našim susedom na Moravu a zajazdiť si na trailoch a pumptracku TRAIL OF LIFE na Lučine (5 km zo Zlatníckej doliny). Viac info o projekte nájdete na stránke BIKE ARÉNA ZLATNÍCKA DOLINA.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
keyboard_arrow_up