Rozšírenie ponuky od značky Lezyne – svetlá, gps či náradie

Okrem samotného bicykla je pre istý pôžitok z jazdy potrebné aj príslušenstvo. Náradie, svetlá, oprava defektov alebo cyklopočítače s GPS, ponúka americká značka Lezyne.

Svetlá modelového radu Drive

Vidieť a byť videný - zlaté pravidlo cestnej premávky. Varianty svetiel od Lezyne dajú každému na výber zvoliť si podľa potreby.

Mini Drive 300XL

Jedno z najmenších svetiel, ktoré svojím výkonom nezaostáva. Maximálny výkon 300 lumenov, alebo výdrž v podobe 17,5 hodín a celkovo 8 módov, sú ako stvorené pre kratšie výjazdy v slabo osvetlených miestach. Denný mód (Daytime Flash mode) zabezpečí, že si vás okoloidúci chodci všimnú.

Micro Drive Pro 650XL

Silnejší model, s výkonom 650 lumenov alebo 72-hodinovou výdržou, obsahuje rovnaké funkcie ako Mini Drive. Avšak, naviac dokáže byť ovládaný diaľkovým ovládačom.


Super Drive 1500XXL

Prepracovaný top model, ktorý zvládne produkovať 1 500 lumenov alebo fungovať po dobu 148 hodín. CNC obrábaný kryt, MOR Optics pre optimálny svetelný lúč a 7 módov sú zárukou prvotriednej kvality.

Deca Drive 1500i Loaded

Kvalita Super Drive 1500XXL je ešte znásobená vo variante Deca Drive 1500i Loaded. 266 hodín výdrže vo Femto móde alebo 1 500 lumenov maximálneho výkonu nelimituje jazdca pri žiadnom dobrodružstve. Výkonnejší Infinite Light Power Pack dokáže udržať “output” po dobu 3 hodín, čo stačí aj pre skutočne náročných.


GPS cyklopočítače Mega XL GPS a C GPS

Plnohodnotná navigácia skĺbená s funkciami cyklopočítača, to je Mega XL GPS. 2,4“ displej s vysokým rozlíšením, možnosť vertikálneho alebo horizontálneho nastavenia, schopný fungovať nepretržite po dobu dvoch dní. Možnosť synchronizácie s mobilom poskytuje informovanosť o hovoroch a správach. V súčte vyše 30 funkcii nesklame ani náročného jazdca.

Mega C GPS je síce menším, ale rovnako výkonným zariadením. 2,2“ displej s farebnou grafikou pomáha presne sa zorientovať v údajoch. 32-hodinová prevádzka so širokou škálou funkcii zhodnou s modelom XL, poskytuje viac než pestrú paletu informácii.


Direct X-Lock system

Uchytenie viacerých zariadení na riadítkach niekedy nie je ľahké. Lezyne prichádza s X-Lock systémom, vďaka ktorému je možné pripevniť pomocou dvoch skrutiek priamo do predstavca nadstavec schopný poňať GPS, ale aj GoPro alebo svetlo súčasne, a to ešte v rôznych polohách. Konštrukcia z kompozitu spolu s hliníkovými držiakmi udržuje nízku hmotnosť.


Náradie T-Drive a Storage Drive

Nenahraditeľným kúskom v dielni cyklistu je kompaktný set náradia. Lezyne prišlo s novinkou, skladnou sadou T-Drive, pozostávajúcou z útlej rúčky z hliníka, 12-dielnej sady nadstavcov a mäkkého puzdra. Hmotnosť je 153 g.

Ešte minimalistickejšie rozmery ponúka 6-dielna a 77 g vážiaca sada Storage Drive, obsahujúca imbusové a torxové nadstavce, uskladnené v hliníkovej rukoväti. Suchý zips umožňuje pripevnenie na rám bicykla.


Tubeless kit a Classic Tubeless kit pre bezdušové systémy

Oprava defektu nikdy nebola príjemná. Ale na jej správne prevedenie potrebujete aj kvalitnú sadu na opravu. Lezyne Tubeless kit je svojimi rozmermi malý nástroj, ktorého rúčka slúži aj ako uskladňujúca nádobka. Súčasťou je aj 5 knôtov spolu s montážnymi klieštikmi.

Rovnako skladný, avšak s rúčkou s klieštikmi z jedného kusu v tvare T, je aj variant Classic Tubeless kit.


Viac sa dozviete na domovskej stránke značky Lezyne. Dovozcom na Slovensko je SLOGER-EU.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Garmin Varia RTL 510 – výmena akumulátora

Garmin Varia RTL 510 – výmena akumulátora

Garmin radar existuje na trhu už mnoho rokov. Prvé z jeho verzií už majú obvykle akumulátor vo veľmi zlom stave. Poďme sa pozrieť na to, čo obnáša jeho výmena.
Test: Lezyne Zecto Drive – hliníkové blikačky aj na denné svietenie

Test: Lezyne Zecto Drive – hliníkové blikačky aj na denné svietenie

Aj blikačky môžu byť z kvalitného materiálu a je dobre, že výrobcovia počítajú s ich použitím na denné svietenie.
Test: Náradie Lezyne Pocket Torque Drive – vreckový „momenťák“ vždy poruke

Test: Náradie Lezyne Pocket Torque Drive – vreckový „momenťák“ vždy poruke

Utiahnutie skrutiek na predpísaný moment je veľmi dôležité, obzvlášť pri karbónových a gramárskych komponentoch. Čo však spraviť, keď treba niečo opraviť alebo dotiahnuť na výjazde?
keyboard_arrow_up