Pozvánka: Vrchárska koruna Trenčianska - staň sa držiteľom koruny

Si nadšenec cyklistiky, behu, či turistiky a rád objavuješ nové miesta? Ak navyše obľubuješ stúpania, kopce a krásne výhľady, tak presne pre teba je určená akcia Vrchárska koruna Trenčianska.

Aby si sa mohol stať držiteľom Koruny, je potrebné zdolať 20 vopred vybraných vrcholov Trenčianskeho kraja. Čas máš ešte do 30.11.2018. Spolu tak našliapeš do kopca 192 km a nastúpaš cez 8 000 m, čo už je poriadna výzva . Súťažiť môžeš v kategórií bike alebo run, respektíve walk.


V akom poradí zdoláš tieto kopce je len a len na tebe. Podstatné je, aby si sa na vrchole každého z nich odfotil, zaregistroval sa na stránke vkt-bike.sk a svoju selfie nahral na svoj vytvorený profil. Každý, kto zdolá túto výzvu, súťaží o hodnotné ceny a získava účastnícku kartu so zľavami u partnerov podujatia.


Cieľom tohto projektu je propagácia cyklistických a turistických krás Trenčianskeho kraja, a tak sa organizátori snažili vybrať to najkrajšie a najpútavejšie z tohto regiónu, aby nastúpané metre neboli pôžitkom len pre telo, ale aj pre dušu.


Na stránke nájdete krásne prehľadný zoznam spolu s mapou, ktorá vám zjednoduší plánovanie vašich trás. Rozloženie je naozaj pestré: najsevernejším vrcholom a zároveň aj tým najvyšším tohtoročnej VKT je Malý Javorník na slovensko-českých hraniciach neďaleko Lysej pod Makytou, zatiaľ čo najjužnejším bodom je Michalov vrch pri Partizánskom. Západ zase predstavuje výstup na hrad Branč neďaleko Senice a východný bod Chata pod Končitou pri Oslanoch.


Pri plánovaní vám pomôžu aj údaje o jednotlivých vrcholoch: pri každom z nich nájdete informácie o nadmorskej výške, v akej sa nachádza, dĺžku stúpania, výškový profil trasy, odporúčané miesto štartu a krátky popis s fotogalériou a mapou.

Takže hor sa spoznávať Slovensko a keď už v týchto končinách budete, nezabudnite navštíviť naše MTBIKER centrum .

Viac informácií o podujatí, podmienkach a registrácií nájdete na stránke vkt-bike.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Vrchárska koruna Trenčianska NONSTOP

calendar_today 14.08.2018 - 19.08.2018
label Preteky jednotlivcov
place Kálnica (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Made in Slovakia - bike pre sestru

Made in Slovakia - bike pre sestru

Postaviť bike? Super nápad! Odkedy som si dal do hlavy túto myšlienku, nemohol som sa jej zbaviť.
Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Pozvánka: Tréningovo-zážitkový kemp v Schladmingu a Leogangu

Krásne výhľady, skvelá partia, parádny pojazd a tréning v rakúskych bikeparkoch? Fotky od profesionálneho fotografa? Prihlás sa na 5-dňový kemp už 5. júla.
keyboard_arrow_up