Rád jazdíš, sleduješ dianie v cyklistike a píšeš? Potom je tu MTBIKER_CZ

Neváhaj spojiť príjemné s užitočným a možno sa neskôr práca stane aj tvojím koníčkom.

Cyklistika v súčasnosti ponúka veľa možností – niekoho bavia XC a maratóny, niekto dáva prednosť disciplíne enduro, iný nemusí ani jedno a loví najkrajšie traily po okolí, alebo ide s partiou na cestný švih. To je aj dôvod, prečo vznikol MTBIKER na Slovensku - aby spájal cyklistov bez ohľadu na štýl. Netreba všetko zbytočne škatuľkovať, ale užívať si podobu, ktorá ťa najviac baví a podeliť sa o svoje zážitky s ostatnými. Teraz máš príležitosť zapojiť sa do nového projektu s názvom MTBIKER_CZ.

Tým hlavným je, aby ťa cyklistika bavila a úplne ideálne, ak sa jej aktívne venuješ - to ale vôbec neznamená, že musíš byť hobby jazdec čo atakuje „bedne“. Len sa ti bude oveľa lepšie tvoriť originálny obsah, ktorý je naším hlavným cieľom. O čo ide?

Reporty z akcií

Dobrý report je v prvom rade o zážitkoch a tie nájdeš v rôznych častiach štartového poľa. Či už sa bavíme o XC/maratóch, enduro akciách, alebo cestnej cyklistike. Ideálne je priniesť vlastný pohľad a priblížiť dianie svojimi očami. Možno ťa to nakoniec namotivuje podať čo najlepší výkon a postupne sa zlepšovať .

Testy

Rovnako pri testoch vieš veľmi dobre využiť svoj pohľad na vec a svoje skúsenosti. Práve vďaka nim dokážes danú vec rozumne posúdiť a vyjadriť názor.

Tipy na výlet/zážitky

Máš zaujímavú lokalitu, obľúbený okruh, alebo trail, o ktorý sa chceš podeliť? Alebo niečo z dovolenky v zahraničí? Všetko sú to ideálne námety, ktoré poslúžia ostatným ako inšpirácia a zároveň ako originálny obsah pre nás.

Rôzne témy

Baví ťa technika, servis, alebo tréning? Prípadne rád skúmaš novinky, nové materiály a sleduješ, čo sa deje? Pod tým všetkým sa skrýva množstvo námetov a je len na tebe, ktorý si vyberieš. Opäť sa cení vlastný pohľad na vec a prehľad v tom, čomu sa chceš venovať.

Video tvorba

Ak dávaš prednosť video tvorbe, aj tu je cesta. Vôbec netreba vedieť strihať, alebo spracovávať videá...dôležitý je obsah a forma, ktorou sa budeš prezentovať. Viac sa dozvieš aj na našom YouTube kanáli MTBIKER.

Navyše nejde len o samotné články, pretože dnes už sú možnosti oveľa širšie vďaka sociálnym sieťam. Aj pre ne sa dá vytvárať kvalitný a originálny obsah, na ktorý rovnako kladieme dôraz. Pozri napríklad náš oficiálny Instagram.


A kde na to vziať čas?

Máš možno záujem niečo napísať, ale nemáš veľa času a netušíš koľko vlastne zvládneš? To vôbec nevadí, stačí ak pošleš aj jeden článok za mesiac. Samozrejme viac vždy poteší, ale nejde nám primárne o kvantitu. Kľudne sa tomu môžeš venovať popri práci, alebo škole, keď budeš mať chuť.

Čo za to?

Odmenou za tvoj čas môže byť štartovné na vybrané akcie, kupón na nákup v MTBIKER shope, alebo zaujímavý produkt do testu. Rovnako možnosť prezentovať svoje názory ostatným a zúčastniť sa na vytváraní komunity. Ak uvidíš, že ťa to baví a chceš skúsiť viac, je možné prejsť neskôr na part-time – viac sa dozvieš aj v našej sekcii kariéra.

Ak ťa niečo z toho zaujalo a chcel by si to skúsiť tak, neváhaj a daj nám vedieť na slavo.tomik@mtbiker.sk.

PS:

Jednou z podmienok spolupráce je aj ovládanie českej gramatiky a štylistiky.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

MTBIKER Novodubnický maratón 2023 - keď telo povie, že stačí

Človek prejde Alpy a má pocit, že lieta. Ale potom príde na domáci maratón a stále môže parádne „nakúpiť". Tak ako ja.
Funkčné oblečenie z rastlín? Značka UYN a ich originálny prístup

Funkčné oblečenie z rastlín? Značka UYN a ich originálny prístup

Čisté merino je menej príjemné na pokožke, syntetika horšie odoláva baktériám a preto zapácha. Nastal čas na použitie vlákna z rastlín?
Test: Kärcher OC3 Foldable – keď je niečo malé aj veľké súčasne

Test: Kärcher OC3 Foldable – keď je niečo malé aj veľké súčasne

Máte radi kompaktné a pritom funkčné veci? Aj vo svete čistenia bicyklov sa nájdu zaujímavé riešenia, pričom ako vždy platí, že všetko má svoje výhody aj nevýhody.
keyboard_arrow_up