Sportlife 2007 part 1/3

Fotogalériu zo Sportlife 2007, ktorý sa konal uplynulý týždeň v Brne prináša jube. Nájdete v nej momentálne 72 snímkov z výstavy. Nájdete tu veci ako BMC, Duratec, Bianchi, Cinelli, Giant a Gary Fisher...

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Škola jazdy a techniky s Bike Academy 2019

Reportáž: Škola jazdy a techniky s Bike Academy 2019

Tréning techniky na bicykli je veľmi dôležitou súčasťou každého cyklistu, či už ste bežný hobby jazdec alebo ten s vyššími ambíciami.
Vyberáte bicykel? Ako nájsť ten správny? PR článok

Vyberáte bicykel? Ako nájsť ten správny?

Hľadáte bicykel, ktorý bude pre vás ako stvorený a neviete, kde začať? Ponuka bicyklov je dnes skutočne bohatá a výber nie je jednoduchý.
Craft Bike Transalp 2013

Craft Bike Transalp 2013

Už hodne dlhú dobu som s obdivom sledoval mtb etapové preteky po svete a drsných bajkerov čo ich s prehľadom dávajú. Keď sa ma môj parťák na Craft Transalp v jeden usmoklený novembrový deň spýtal či by som mal záujem, tak som dlho neváhal. Predstava že sa zaradím ku vyšlahaným borcom pri pohľade na ktorých bajkerkám kapalina v brzdových hadičkách vre, mi nedáva o mojom rozhodnutí pochybovať. Aj kvôli obmedzenému počtu štartujúcich dvojíc, ktorých je cca 500, podávame na druhý deň prihlášku. V propozíciách usporiadatelia sľubovali výživných 8 etáp so 671km a 20880 nastúpanými metrami.
keyboard_arrow_up