Dámska kolekcia elektrobicyklov od Liv

Rozdielnosť nás robí jedinečnými. Uspôsobenie ženského tela vyžaduje odlišnú geometriu rámu a samozrejme očiam a duši lahodiace farby. Pridajme k tomu elektromotor a razom sa dostávame do kategórie elektrobicyklov Liv.

Ruch mesta, zápchy, či preplnená a meškajúca verejná doprava sú dobrým dôvodom, prečo si zvoliť na každodenné dochádzanie do práce, na nákupy a menšie výlety bicykel. Navyše ak si všetko uľahčíte s elektromotorom. Pre náročné jazdkyne sú pripravené modely vhodné na trail a celodenné brázdenie hôr, ktoré umožnia užiť si náročný terén naplno a vďaka podpore aj s množstvom ušetrených síl. Práve tie sa potom budú hodiť...

Amiti-E+



Model Amiti-E+ 1 vás vďaka výkonnému motoru Giant SyncDrive Sport s 80 Nm dostane tam, kam potrebujete. Tri módy podpory: Sport, Normal a Eco dodajú od 80 po 300 % sily pri pedálovaní. Úmyselne tvarovaná horná rámová trubka umožňuje lepší pohyb na bicykli. Vo výbave nesmie chýbať ani predné a zadné osvetlenie či blatníky. Účinné hydraulické diskové brzdy Shimano MT200 budú nápomocné pri prepletaní sa rušnými ulicami. 400 W batéria disponuje dostatkom výkonu, aby vás nenechala napospas osudu neďaleko od domova. Amiti-E+ 2 má isté rozdiely, patrné už na prvý pohľad. Absentujú tu blatníky, zadný nosič či osvetlenie. Vo všeobecnosti sa však osadenie bicykla a ani jeho zameranie nemení.

Vall-E+ 



Odvaha a dobrodružstvo idú ruka v ruke. Ak vám ani jedno z toho nie je cudzie, je tu pre vás Liv Vall-E+. Jedná sa o hardtail s vlastnosťami neodmysliteľne patriacimi k horským bicyklom. V ponuke sú 4 varianty: Vall-E+ 1 Pro, 2, 3 a 3 Power. Geometria rámu, špeciálne navrhnutá pre ženy, je doplnená pohodlnými 2,6“ plášťami na 27,5“ kolesách Giant AM s bezdušovou úpravou.

Vall-E+ 1 Pro s výkonným motorom SyncDrive Pro, dokáže premeniť 500 W, uložených v batérii na spodnej rámovej trubke, v čistý pôžitok z jazdy. Tomu napomáha aj výbava od Shimana, radenie Deore s 10 rýchlosťami, prehadzovačka XT a brzdy MT500 s 203, respektíve 180 mm kotúčmi. 


Vall-E+ 2 a 3 Power disponujú jednotkou SyncDrive Sport a batériami s taktiež 500 W, či kolesami Giant AM 27,5 s Boost oskami a 30 mm vnútornou šírkou. Ich výbava sa ale líši. Model 2 má 10-rýchlostnú sadu Deore/Slx  s brzdami Shimano MT200, zatiaľ čo 3 Power je o radu nižšie aj v komponentoch. Radenie Shimano SL-M2000 s prehadzovačkou Deore a 9 prevodmi je stále dostatočné pre bezstarostné chvíle v prírode. O dostatočný brzdný účinok sa stará model Tektro M285 so 180 mm kotúčmi. 

Posledný, ale stále zaujímavý, je variant Vall-E+ 3. Základná vidlica, Suntour XCM 34 s možnosťou uzamknutia na asfaltových cestách, splní svoju úlohu. Výbava je obdobná ako pri modely 3 Power, s výnimkou batérie. Tá má kapacitu „len“ 400 W. Netreba sa báť, je to dostatok na celodenný výlet v menej náročnom teréne. 

Intrigue E+ Pro



Byť najrýchlejšia a voľná, to je heslo modelu Intrigue E+. Celoodpružený rám na 27,5“ kolesách, so zdvihmi 150 mm vpredu a 140 mm vzadu, výslovne volá po celodennom blúdení v horách. Dodávaný je v 2 prevedeniach; Intrigue E+ 1 a 2. Prvý menovaný je osadený vidlicou Fox 36 Float Rhythm so 150 zdvihom rozmeru Boost a 11 rýchlostnou sadou Shimano XT a Slx v súčinnosti s vodítkom reťaze, MRP. Kolesá Giant AM s 35 mm vnútornou šírkou podržia azda za každých okolností. Dostatočnú trakciu zabezpečia 2,6“ plášte Maxxis. 


Model Intrigue E+ 2 disponuje vidlicou Suntour Aion s Boost rozmerom a tlmičom Fox Float DPS Performance s Giant Trunnion Mount. Teleskopická sedlovka Giant Switch Dropper pomôže vtedy, keď pôjde „do tuhého“. Shimano Deore/Slx s 10 prevodmi a výpomocou od Giant SyncDrive Pro s 500 W batériou, ukážu svoju silu na akomkoľvek traili.  Veľké 203 mm kotúče a brzdy Tektro HDM745 zastavia vždy v ten správny moment pričom robustné plášte Maxxis Minion DHF a DHR II v rozmere 2,6“ sú zárukou potrebnej trakcie a istoty. 

Embolden E+ 1 a 2 Power



Zlatou strednou cestou sú modely Emoblden E+, ktoré poskytujú 130 mm zdvihu vpredu a 120 mm vzadu, čo je optimum do našich bežných podmienok. Spoločnou črtou obidvoch modelov je motor SyncDrive Sport s 80Nm a batériou s 500 W. Model E+ 1, je osadený vidlicou Rock Shox Recon RL s oskou Boost a tlmičom Monarch RT. Shimano dodáva pohon, konkrétne prehadzovačku Slx a radenie Deore. Brzdy sú taktiež od toho istého výrobcu, konkrétne model MT500 s 203 mm kotúčmi. Plášte Maxxis v 2,6 palcovej šírke a v rozmere 27,5“ zabezpečia potrebnú priechodnosť terénom, no zároveň aj hravosť. Model E+ 2 má o niečo nižšiu výbavu. Stále 10-rýchlostná sada Shimano Deore/Slx, ale s brzdami Tektro M735 a vzduchovou vidlicou Suntour XCR 34. 

Kompletné špecifikácie vrátane geometrie a ďalších detailov môžete nájsť na stránkach slovenského zastúpenia LIV.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

 Nové ľahké e-biky Giant Trance X a Liv Intrigue X Advanced E+ Elite PR článok

Nové ľahké e-biky Giant Trance X a Liv Intrigue X Advanced E+ Elite

Giant len nedávno predstavil nové elektrobicykle v dámskom aj pánskom vyhotovení. Čím sú výnimočné oproti konkurencii?
Liv Pique Advanced – cross-country špeciál pre dámy PR článok

Liv Pique Advanced – cross-country špeciál pre dámy

Cross-country preteky sú čoraz komplexnejšia disciplína, no nielen tie – aj niektoré maratóny sú viac a viac náročnejšie. Prečo je nový Liv Pique Advanced schopný sa s nimi ešte lepšie popasovať?
Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Liv, to nie je iba Giant v „ružovom". Je to hlavne vývoj, založený na skúsenostiach profesionálnych pretekárok. Môže byť Pique 2 vstupnou bránou do sveta XC „fullov"?
keyboard_arrow_up