Detské odrážadlá alebo športovanie hrou

V dnešnej dobe plnej smartfónov, tabletov a sociálnych sietí je dobré viesť deti k pohybu a športu už od útleho veku. Veľmi k tomu môžu pomôcť tie správne “hračky”, ktoré z pohybu vonku urobia skvelú zábavu.

Dobrou voľbou pre najmenších športovcov sú rôzne typy detských odrážadiel, ktoré sú prvým malým krokom na ceste k ozajstnému bicyklu a do sveta cyklistiky. A viete, že detské odrážadlo je moderná podoba slávnej dreziny Karla Draisa, predchodcu dnešných bicyklov?

Odrážadlo Bubble Go 2v1 Smoby

Pre najmenšie deti už od 6 mesiacov je určené detské odrážadlo Bubble Go 2v1 od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Ako už názov prezrádza ide o dve vozítka v jednom. S pomocou pevnej kovovej vodiacej rúčky a sedadla s trojbodovým bezpečnostným pásom budete môcť voziť už malé detičky, ktoré zvládnu samé sedieť. Odrážadlo je doplnené aj držiakom na nápoj a sklápacou strieškou proti slnku. Na zabavenie malých ratolestí je určený melodický panel Activity, ktorý sa upevňuje na volant. Po odpojení sedačky s rúčkou sa Bubble Go premení na plnohodnotné odrážadlo, vďaka ktorému si budú môcť deti precvičiť a posilniť svalstvo na nohách, a tak zlepšiť svoje pohybové zručnosti. Bubble Go je dostupné v dvoch farbách. V neutrálnej modrej pre chlapcov aj dievčatá, alebo v ružovej ideálnej pre malé princezné. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Odrážadlo Panther BIG New Bobby Car

Panter New Bobby Car je podarené odrážadlo vo forme autíčka od nemeckej značky BIG. Je vyrobené priamo v Nemecku s použitím kvalitných technológií a materiálov. To zaručuje nosnosť až 50 kg a veľmi dobrú odolnosť a životnosť, čiže odrážadlo bude veľmi dobre slúžiť aj viacerým súrodencom. Autíčko je určené pre deti od 12 mesiacov. Panter New Bobby Car podporuje správny vývoj bedrových kĺbov, keďže deti sedia na sedadle široko rozkročené. Malé deti si už veľmi skoro môžu precvičovať svaly na nohách a pestovať si lásku k pohybu. Sedačka má navyše aj podložku pre koleno, takže staršie deti môžu na odrážadle jazdiť podobne ako na kolobežke. Volant sa otáča do strán až o 30° a je doplnený klaksónom. Pod ním je ešte malá “tajná” priehradka na maličkosti. Tiché gumené kolesá zabezpečujú pohodlnú jazdu. New Bobby Car sa vyrába vo viacerých farebných prevedeniach či už pre chlapcov, alebo malé slečny. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.



Odrážadlo Quad BIG

Odrážadlo Quad značky BIG je väčší brat odrážadla New Bobby Car. Je určené pre deti od troch rokov. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť a presne to sú charakteristické prvky hračiek tejto značky a samozrejme aj odrážadla Quad. Odrážadlo má originálny dizajn terénnej štvorkolky, ktorý dopĺňajú aj robustné kolesá. K odrážadlu je možné doplniť aj prívesný vozík, alebo lano na ťahanie. Sedačka je ergonomicky tvarovaná a je na ňu možné vyložiť nohu, aby sa na odrážadle dalo jazdiť tak ako na kolobežke. Na volante nechýba klaksón a pod ním odkladací priestor na doplnky BIG. Podrobné informácie nájdete na tomto odkaze.


Odrážadlo Sport Bike BIG

Detská motorka Sport Bike značky BIG je odrážadlo pre deti od 18 mesiacov. Má nosnosť 25 kg a je určená tak do interiéru, ako aj exteriéru. Kvalitné gumené kolesá umožňujú pohodlnú jazdu vonku na betóne a zároveň sa nemusíte báť o vašu podlahu, ak bude chcieť vaše dieťa jazdiť po byte. Pri jazde na motorke si deti trénujú zmysel pre rovnováhu, svaly na nohách a zlepšujú jemnú motoriku. Celá konštrukcia je vyrobená z kvalitných materiálov. Vďaka tomu je na motorku Sport Bike ako aj na ďalšie odrážadlá značky BIG poskytovaná nadštandardná záruka 3 roky. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Ochranné návleky BIG na topánky

Výborným doplnkom k všetkým typom odrážadiel sú ochranné návleky na topánky značky BIG. Zničené topánky sú nočná mora všetkých rodičov, ktorých deti milujú jazdu na odrážadlách. Vďaka týmto návlekom mnohonásobne predĺžite životnosť topánok vašich ratolestí a vo výsledku tak ušetríte kopec peňazí, ktoré by ste museli investovať do novej obuvi. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Okrem odrážadiel spomenutých v tomto článku je dostupných ešte množstvo iných, v inom prevedení alebo inej farbe, stále ale rovnako kvalitných. Kompletnú ponuku nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Detské bicykle - a športovať bude celá rodina PR článok

Detské bicykle - a športovať bude celá rodina

Blížia sa prázdniny a s nimi aj dobrodružstvá na dvoch kolesách. Či to bude len po sídlisku, či výlet s rodinou, alebo prvé jazdy na odrážadle, u nás si vyberiete.
BikeUP - nový koncept bicyklovania pre deti PR článok

BikeUP - nový koncept bicyklovania pre deti

Koľko bicyklov by malo dieťa počas svojho detstva vystriedať? A koľko peňazí to rodiča bude stáť, pokiaľ siahne po kvalitných bicykloch? V prípade prenájmu bicykla možno aj oveľa menej, ako by ste čakali.
Poľský Karibik? Alebo bicyklami po pobreží Baltského mora

Poľský Karibik? Alebo bicyklami po pobreží Baltského mora

Široké, biele, piesočné pláže a v Poľsku? Áno, je to tak. Baltské more to všetko ponúka. Navyše tu nájdete prehľadne značené cyklotrasy vedúce cez prekrásne borovicové lesy.
keyboard_arrow_up