POZVÁNKA na KELLYS camp 2008

Od prvej myšlienky usporiadať cyklo podujatie aj pre širokú bikerskú verejnosť uplynulo šesť mesiacov.

Výsledkom aktivity členov MTB club SPIŠ je pripravený a zoorganizovaný cyklozraz pod názvom KELLYS camp 2008 . Celé podujatie je situované v krásnom prostredí Volovských vrchov v rekreačnom stredisku Úsmev Poráčska dolina. Základnou myšlienkou
KELLYS camp 2008 je ukázať včetkým tým, ktorý milujú jazdu bikom v prírode tento nádherný kút Slovenska. Oblasť Poráčskej doliny
je poznačená baníckou činnosťou a aj napriek tomu sa v doline nachádzajú miesta, ktoré sa oplatí navštíviť a vidieť. Na toto všetko sa prihliadalo pri výbere vhodných trás, ktoré sú vytipované tak, aby sme Vám za štyri dni ukázali maximum z toho najzaujímavejšieho čo Volovské vrchy a Poráčska dolina ponúkajú.
Celkovo je vytipovaných cca 200 km trás s rôznym stupňom náročnosti. Každá trasa je technicky zabezpečená a budú ju sprevádzať sprievodcovia schopní poskytnúť akúkoľvek technickú alebo zdravotnú pomoc.
Celú akciu bude sprevádzať bohatý sprievodný program ako je beseda so zástupcom Správy Národného parku Slovenský raj o schválenom kontraverznom lesnom zákone a všetkom čo Vás bude zajímať. Ďalej budú predvedené ( s možnosťou zapožičania ) TOP modely bikov značiek KELLYS, SCOTT, MONGOOSE a GT. V hlavnom večernom programe sa predstavia výrobcovia cyklo a outdoorového oblečenia značiek SPORTFUL, AXON a BENESPORT a k tomu všetkému samozrejme zábava a neodmysliteľné občerstvenie.
Všetky podrobné informácie nájdete na www.mtbclubspis.ecomp.sk

Biela Skala
Plagát
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Cyklostopy fest 2019 - víkendová akcia s množstvom príležitostí si pekne zajazdiť

Pozvánka: Cyklostopy fest 2019 - víkendová akcia s množstvom príležitostí si pekne zajazdiť

Už počas tohto víkendu sa v Stredovekom tábore v blízkosti Starej Ľubovne uskutoční Cyklostopy fest 2019, kde si milovníci cross country či enduro jazdenia prídu na svoje. Navyše sa nezabudlo ani na tých najmenších.
Pozvánka: BIKE OPEN FEST v Šamoríne - prvé podujatie svojho druhu na Slovensku

Pozvánka: BIKE OPEN FEST v Šamoríne - prvé podujatie svojho druhu na Slovensku

Festival určený pre všetkých fanúšikov cyklistiky, cyklopodujatie, aké sa na Slovensku ešte neorganizovalo, priamo v areáli x-bionic® sphere a prekrásnom prostredí lužných lesov v okolí Dunaja.
Pozvánka: III. diel festivalu Cyklocestovanie

Pozvánka: III. diel festivalu Cyklocestovanie

Festival venovaný špeciálne cestovaniu na bicykloch vám aj v tomto roku prinesie množstvo zaujímavých prednášok, príbehov doplnených fotografiami, ale aj video pozdravy a projekcie filmov.
keyboard_arrow_up