Team Ride Manager - Jazdi, organizuj, bav sa, analyzuj, vyhrávaj

Team Ride Manager - Jazdi, organizuj, bav sa, analyzuj, vyhrávaj

Či už si ostrieľaný maratónec, prieskumník neprebádaného terénu, alebo „len“ občasný jazdec – pohodár, môžeš využiť potenciál Team Ride Manager-a (TRM) naplno a urobiť tým niečo pre seba, ale aj pre ostatných bikerov.

Dnes na tomto mieste predstavujeme projekt, ktorý by niekto mohol označiť ako „cyklistickú“ knihu jázd, no tam jeho možnosti zďaleka nekončia.

Či už si ostrieľaný maratónec, prieskumník neprebádaného terénu, alebo „len“ občasný jazdec – pohodár, môžeš využiť potenciál Team Ride Manager-a (TRM) naplno a urobiť tým niečo pre seba, ale aj pre ostatných bikerov.

Stručne o tom, čo TRM ponúka:

  • V prvom rade možnosť viesť si kompletnú evidenciu výjazdov, tréningov (či už na bicykli, alebo trenažéri) a závodov – to všetko buď individuálne, alebo v rámci teamu/teamov. Užívateľ môže mať založený ľubovoľný počet teamov, a/alebo byť členom ľubovoľného počtu teamov, no samozrejme nie každý výjazd musí absolvovať s teamom, ak je v ňom registrovaný.
  • Výjazdy je možné nielen ukladať, ale aj vyhľadávať podľa mnohých kritérií. Objektívne kritériá TRM zohľadňuje a automaticky boduje – užívatelia tak dostávajú priebežne body za svoje výkony a každý mesiac sa uzatvárajú rebríčky jazdcov resp. teamov, kde si môžu užívatelia navzájom zmerať svoje sily.
  • Evidencia vlastných bicyklov, vrátane servisnej správy – automatické sledovanie a upozorňovanie na užívateľom zadané servisné intervaly.
  • Organizácia času – plánovanie (nielen) športových aktivít, buď úplne verejne (v rámci celého TRM), alebo len v rámci svojho teamu/teamov.
  • Zoznam registrovaných členov a teamov a ich kompletné profily, s možnosťou vyhľadávania napríklad podľa miesta bydliska.
  • Priestor pre vyjadrenie svojho názoru a otázok: buď v komentároch, alebo rovno v diskusnom fóre. Navyše má každý užívateľ k dispozícii súkromnú poštu na komunikáciu v rámci TRM, pomocou ktorej je taktiež informovaný o rôznych dôležitých udalostiach súvisiacich s jeho kontom.
  • Okamžitý prehľad o dianí na TRM pomocou RSS kanálov.

 

Jediné potrebné na používanie TRM je mať toho správneho cyklistického ducha (o čo zrejme pri čitateľoch tejto stránky núdza nebude) a potom aspoň jednoduchý tachometer, prípadne inú techniku na meranie základných parametrov, ako je trvanie výjazdu/tréningu a počet najazdených kilometrov. Samozrejme, TRM ponúka možnosť evidencie aj pokročilejších hodnôt ako je prevýšenie, GPS tracklog a ďalšie. Okrem iného môžeš uverejniť aj zaujímavé fotografie z výjazdu.

Projekt bol spustený začiatkom mája a už si pomaly získava popularitu. Vývojový tým TRM však nemieni zostať pozadu s trendom a tak už teraz plánuje ako ešte viac vyjsť v ústrety potrebám mountain bikerov aj cestných cyklistov.

Hovoríš si však, čo to bude stáť? Potešíme Ťa. Team Ride Manager je, a vždy bude, zadarmo. Tak neváhaj a pripoj sa k nám na www.trm.sk. Viva la cyklistika!

 

TRM ďakuje webmastrovi partnerského serveru MTBiker.sk za uverejnenie tohto článku.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up