Hľadáme nových kolegov: Pracuj s produktmi kreatívnou formou alebo na marketingovom oddelení v MTBIKER centre

Hľadáme nových kolegov: Pracuj s produktmi kreatívnou formou alebo na marketingovom oddelení v MTBIKER centre

Páčilo by sa ti prichádzať do kontaktu s novinkami z cyklo-sveta a predstavovať ich cyklistickej komunite? Alebo sa chceš podieľať na marketingu a koordinácii toho, čo robíme? Čítaj ďalej a dozvieš sa viac.

Dnes sú možnosti naozaj veľmi široké a práca u nás je vždy z časti veľmi kreatívna. Je to vďaka tomu, že pôsobíme nielen ako kamenná predajňa, ale výraznou mierou v on-line svete. Na výber máme z dvoch pozícií a uvidíš, ktorá ti bude bližšia.

1. pozícia - Marketingový/á pracovník/čka - Kreatívne predstavovanie produktov, noviniek

Práca s tovarom nie je len o tom, aby sa niečo chytilo do ruky, strčilo do regálu a počkalo na svojho nového majiteľa – to teda nie je náš štýl.

Vďaka internetu a sociálnym sieťam sa dá s produktmi pracovať v úplne inom zmysle a to bude aj tvoja hlavná náplň práce. Do MTBIKER centra nám prúdi množstvo noviniek a od rôznych dodávateľov. Tvojou úlohou bude vybrať v spolupráci s ďalšími členmi MTBIKER tímu (nákupca, predajca, zákaznícka podpora, redaktor) tie zaujímavé a bližšie ich predstaviť. Či už formou článku ako je napr. unboxing, alebo pomocou postov na sociálnych sieťach ako Facebook a Instagram. Navyše je tu ďalšia zaujímavá platforma - YouTube. Možností na uplatnenie tvojej kreativity je teda viac než dosť a monotónnosť zďaleka nehrozí.

U toho všetkého vieš veľmi dobre využiť aj schopnosť tvorby vizuálu. Odfotiť niečo vie každý, ale spraviť to tak, aby to aj dobre vyzeralo, je už o niečo náročnejšie. U nás si kreativitu rozhodne ceníme a máš šancu ukázať nám ju. S tým súvisí aj tvorba popisu k produktom. Práve tam sa hodí, ak máš s jazdením skúsenosti a prípadne vieš aj poradiť. Veď popis produktu nemusí byť len strohý a všeobecný.

MTBIKER ako web pracuje aj s rôznymi partnermi, s čím súvisí bohatá komunikácia. Najmä čo sa týka oblasti PR článkov - či už sa jedná o klasické, alebo tie komplexnejšie, v ktorých sa nachádza pomerne pestrý mix rôznych produktov. U toho je potrebné rozmýšľať, orientovať sa v ponuke, vedieť vytvárať vhodné témy a ich kombinácie. To isté platí aj pre široké množstvo testov a s tým súvisiacich obsahových článkov, či stále rastúci YouTube kanál. Ak už informácie získaš, nastáva práca s redaktormi – výsledkom je, že budeš vo veľkej miere komunikovať s ľuďmi a usmerňovať tok informácií správnym smerom. Neraz je potrebné zapojiť hlavu a nájsť vhodné riešenie, takže o automat na maily nemáme záujem.


Lenka - s ňou prídeš do kontaktu veľmi často
Bimjeam - natáčanie videa v YouTube štúdiu, ktoré postupne doťahujeme. Pomôž nám ho doladiť a vytváraj spolu s nami zaujímavý obsah

Prácu ti uľahčí náš interný systém (admin), ktorý si vyvíjame a upravujeme presne podľa našich potrieb. Práve v ňom budeš často pracovať, kontrolovať termíny a udržiavať ho aktuálny. Navyše, ak máš podnety, vieme ho prispôsobiť tak, aby ti práca šla čo najlepšie od ruky.

2. pozícia - Marketingový/á koordinátor/ka

MTBIKER má aj množstvo ďalších aktivít, najmä vo forme rôznych akcií – či už v podobe spolupráce (napr. maratóny), alebo vo forme tých vlastných, ako sú testovacie dni v MTBIKER centre. Plánujeme ich ale rozšíriť a radi by sme vyskúšali napr. zorganizovať preteky na pumptracku, výjazdy s našimi redaktormi a spolupracovníkmi (Imroman, Bimjeam, Henry, Kimlo, ...), alebo rôzne formy rodinných akcií. Plánujeme spolupracovať so Slovenským pohárom v downhille, s novo vznikajúcou enduro sériou a výraznou mierou sa chceme podieľať na organizácii Novodubnického maratónu.

Predsa len nie je jednoduché zorganizovať napríklad testovací deň. Treba zabezpečiť množstvo detailov a drobností, ktoré vo výsledku tvoria úspešný celok. Nejde nám o minimalizáciu nákladov ale najmä o to, aby sa ľudia u nás cítili dobre. Preto sme otvorení nápadom z tvojej strany a radi ich vyskúšame. To isté platí aj o ďalších akciách, do ktorých sa chceme postupne pustiť a kde nájdeš široké uplatnenie. To všetko súvisí s komunitou, jej udržiavaním a rozširovaním. Práve tu je ďalšia sféra, kde sa môžeš uplatniť a ukázať.

Do značnej miery budeš spolupracovať a robiť aj na podobných veciach, ktoré sú opísané v 1. pozícii - Marketingový/á pracovník/čka - Kreatívne predstavovanie produktov, noviniek, takže kreativitu a iniciatívu budeš môcť uplatniť naozaj naplno.


Možno si si všimol/a, že u nás na stránke nájdeš aj veľmi podrobný kalendár s množstvom podujatí. Tvojou úlohou bude aj jeho spravovanie a aktuálnosť, čo v podstate výrazne súvisí s podujatiami a rôznymi akciami, o ktorých píšeme vyššie - nebude teda chýbať komunikácia s organizátormi podujatí, vďaka čomu sa jedná o skutočne komplexnú a rôznorodú činnosť.

V rámci našej širokej komunity budeš ale môcť komunikovať s ostatnými napr. na fóre, odpovedať na prípadné otázky, šíriť povedomie o tom, čo robíme a šíriť tieto informácie ďalej. To sa týka samozrejme aj sociálnych sietí.

V rámci MTBIKER centra sa snažíme vytvoriť dobre fungujúci kolektív, ktorý sa podporuje navzájom a neváha si pomôcť. Preto je niekedy potrebné pomôcť s bežnou prevádzkou (doplnenie tovaru, komunikácia so zákazníkom a pod.), prípadne iným členom marketingového tímu a redakcie. Jednoducho byť aktívnym členom celého tímu.

Aký by si mal byť?


Vpravo - Imro a Slavo, hlavne so Slavom budeš takmer v dennom kontakte a čiastočne aj s Imrom

Práca ako táto sa nedá úplne zaškatuľkovať a až postupom času sa vytvorí ten správny mix – navyše sa bude postupne meniť, tak ako sa vyvíja aj MTBIKER. Tvojou úlohou je najmä byť flexibilný a schopný prispôsobiť sa. Nemusíš byť expert v oblasti cyklistiky alebo ohľadom komunikácie, no nesmie ti chýbať chuť učiť sa nové veci a pracovať na sebe. Samozrejme cyklistika musí byť tvojim koníčkom, inak sa to robiť ani nedá. Veci ako prirodzená slušnosť, schopnosť komunikácie na úrovni a práca v tíme sú predpokladom a netreba ich zdôrazňovať.

No a keďže to myslíme vážne, ide o prácu na plný úväzok s platovým ohodnotením v základe 700 - 1 000€. Za zmienku stojí aj koncoročný bonus na základe osobných a firemných výsledkov. Môžeš sa zapojiť aj do testovania, kde máš možnosť ponechať si testované produkty (pokiaľ s tým zadávateľ testu súhlasí).

Niečo aj pre študentov alebo na part-time

Ak si však študent, alebo hľadáš part-time, kľudne napíš, vieme aj teba zapojiť do tímu. Na part-time hľadáme výpomoc pre fotografovanie, tvorbu základných videí, skladanie bicyklov prípadne ďalšiu výpomoc.

Daj nám o sebe vedieť

Ak ťa ponuky práce zaujali a chceš sa dozvedieť viac, pozri si ich presný popis na tomto odkaze, kde sa dozvieš všetky podrobnosti. Ak ťa niektorá z ponúk zaujala, neváhaj nás kontaktovať a poslať C.V. na slavo.tomik@mtbiker.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up