Kellys predstavil špeciály pre majstrovstvá sveta v zjazde

Populárny slovenský výrobca Kellys priniesol v posledných dňoch na svetlo cyklistického sveta jedinečné farebné spracovanie svojich bicyklov, ktoré budú bojovať na trati v kanadskom Mont-Sainte-Anne už túto nedeľu.

U tých najlepších z najlepších často vídavame neobvyklé farebné kombinácie, ktoré by ste v klasických sezónnych katalógoch hľadali asi len ťažko. Jednotliví výrobcovia a sponzori chcú aspoň na chvíľu dať pocítiť pretekárom, že vo svojich rukách majú niečo výnimočné.


Obdobnou cestou sa vybral aj slovenský Kellys, ktorý pre jazdcov továrenského tímu Kellys Factory Team pripravil zaujímavé vyhotovenia zjazdových špeciálov. V tomto prípade ide o farebnú kombináciu určenú k „zažiareniu“ na prebiehajúcich majstrovstvách sveta v Kanade.


Ak to ešte neviete, na týchto bicykloch mala pôvodne pretekať trojica jazdcov. Okrem S. Sehnala z Českej republiky to malo byť slovenské duo – R. Baránek a A. Rojček. Práve posledný menovaný si v tejto sezóny vydobyl nadpriemerné výsledky počas Svetového pohára v zjazde.


Avšak dnes Adam na svojom Instagrame zverejnil správu, ktorá jeho fanúšikov určite nepotešila: „Všetko bolo 100% pripravené na Majstrovstvá sveta v Kanade, cítil som sa na bajku super, dokonca som dostal custom bike na tieto preteky, lenže v nedeľu pred odletom som spadol, podvrtol si zápästie a zas a znova narazil už tak doničené rameno. Nedokážem momentálne držať rajdy, takže si pozriem preteky jedine z gauča. Sveťáková sezóna je tak za mnou, popravde bola trochu divná, ale zašiel som pár výsledkov, ktoré ma strašne tešia a presvedčil som sám seba, že sa to snaženie opláca a verím, že budúci rok bude zase o level vyššie!"


Samotným bicyklom, na ktorom budú jazdci KFT pretekať, je Kellys Noid 90 – najvyššia špecifikácia zjazdového modelu Kellys. Pri pohľade naň spozorujeme charakteristickú trikolóru – bielu, modrú a červenú. Avšak táto kombinácia neprináleží len rámu. Oko pozorovateľa zaujme aj spracovanie nábojov, ktoré nesú názov Kellys Factory Team. Nepatrnejšie ale stále významné je aj vyhotovenie bash guard-u. O príslušnosti jazdcov k štátu bude okrem rámu vypovedať aj dizajn oblečenia.


Celkovo môžeme hovoriť o podarenom pokuse o zviditeľnenie seba, ale aj našich národných farieb. Dúfame, že okrem bicyklov na majstrovstvách sveta v čo najjasnejšom svetle zažiaria aj jazdci tímu Kellys Factory Team a to aj napriek absencii jedného z nich. Držíme im palce!
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Koľko dostane amatér od profíka? Trail na ebiku

Video: Koľko dostane amatér od profíka? Trail na ebiku

O koľko bude rýchlejší profesionál od amatéra v zjazde? Kde bežný biker stráca?
Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Dalo by sa povedať. že slovenská značka priniesla malú revolúciu v segmente elektrobicyklov. Čo si pre nás pripravil Kellys pre rok 2024?
keyboard_arrow_up