Krátke nohavice – leto klope na dvere

Leto k nám tento rok dorazilo s vysokými teplotami pomerne nečakane. K tomu celému patrí aj jemná zmena šatníka, pričom dnes sa pozrieme na to základné – krátke nohavice.

Mavic Essential Baggy


Dizajnovo všestranné kraťasy od Mavic ponúkajú vhodný kompromis, ak ich chcete mať na sebe po celý deň. Funkčnosť tohto modelu sa skrýva v priedušnosti a použití materiálu Lycra, ktorej elasticita dopomáha ku komfortu celodenného nosenia. Vodoodpudivý povrch chráni pred dažďom, zároveň dve strategicky umiestnené perforácie zabezpečujú ventiláciu.
Cena tohto modelu sa pohybuje od 99 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Santini Crown


Jednou z možností venovania pocty je aj forma originálneho dizajnu ako na kraťasoch od Santini. Je to pocta víťazovi z roku 1987 - Stephenovi Rocheovi. Výstelka kraťasov je tvorená twist gélovým jadrom s označením Git Evo. Štýlový dizajn je jasný na prvý pohľad – farebné pruhy na elastických trakoch, ako aj na stehne s rokom konania pretekov. Ukončenie a fixácia kraťasov je pomocou silikónového materiálu.
Cena sa pohybuje okolo 110 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pearl Izumi Elevate


MTB nohavice značky Pearl Izumi majú dizajn dlhší a zároveň voľnejší v oblasti kolien, aby boli pri nosení chráničov pohodlnejšie. Povrch z materiálu DWR dodáva jednoduchosť čistenia nohavíc. Dve vrecká vpredu a jedno vzadu vám ponúkajú možnosť odloženia drobností napríklad vo forme tyčinky, alebo náradia. Nohavice Elevate sú dodávané bez vnútornej vložky.
Cena sa pohybuje okolo 119 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Bianchi Reparto Corse


Talianska strečová tkanina Lycra Zaffiro tvorí základ krátkych nohavíc pre všetkých priaznivcov značky Bianchi. Ponúkajú zaujímavý vzhľad v čiernej farbe s logom a svojou typickou farbou celeste na spodnej časti kraťasov. Ukončené sú 5 cm silikónovým lemom, ktorý zaručuje fixáciu na stehnách. Traky sú vyrobené z jemnej sieťoviny Bielastic.
Cena sa pohybuje okolo 130 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Force MTB-11


Značka Force zastáva túto kategóriu modelom MTB-11. Ich súčasťou je vnútorná časť, ktorú v prípade nepotrebnosti jednoducho odopnete a odstránite. Rovnako nie je problém ju vrátiť naspäť. Ich využitie nájdete pri voľnejšom štýle jazdy na bicykli, prípadne aj na bežné nosenie. Tri vrecká - dve vpredu a jedno vzadu využijete na odloženie drobností a zatvoríte ich zipsom.
Cena sa pohybuje okolo 48 €, viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Polaris Discovery


Pre milovníkov trailov tu máme kraťasy značky Polaris. Trakové kraťasy s nepremokavým povrchom a 4-smerovými strečovými panelmi potiahnuté DWR ochranou kombinujú priedušnosť a potrebnú ochranu. Nepremokavé panely zabezpečujú vodeodolnosť a sú umiestnené tak, aby chránili miesta najviac postihnuté vplyvom vody. Traky kedykoľvek odopnete a môžete používať kraťasy aj bez nich.
Cena tohto modelu sa pohybuje okolo 100 €, viac informácií nájdete na tomto odkaze.

BBB BUW-61 Innershorts PRO


Ľahké priedušné vnútorné boxerky InnerShorts PRO od značky BBB sú vyrobené z rýchloschnúceho polyesteru. Vyznačujú sa pohodlným strečovým polstrovaním a elastickým lemom zo spandexu na páse, ktorý drží boxerky na správnom mieste a zároveň je aj dizajnovo doplnený silikónovou potlačou. Využitie tohto modelu je široké či pre jazdu na horskom bicykli, alebo aj na dochádzanie do práce.
Cena sa pohybuje okolo 40 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Rival Black


Rival black sú kraťasy vhodné pre športových cyklistov. Šité sú z odolného a priedušného polyamidového mikrovlákna, s doplnkom v podobe odvetraných a perforovaných trakov z ľahkej sieťoviny. Vložka v tomto prípade je antibakteriálna a anatomicky tvarovaná. Na konci nohavíc je protisklzová manžeta zo silikónu. Reflexné prvky sú doplnené o elegantnú grafiku s pretekárskym štýlom.
Cena sa pohybuje od 50 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Craft Hale Glow


Vysoká kompresia podporujúca optimálnu funkciu svalov sa skrýva v kraťasoch značky Craft, ktoré tento efekt dosiahli vďaka použitiu materiálu Lycra Sport Energy. Povrchová úprava Coldblack chráni telo pred UV žiarením a vysokou teplotou. Nechýbajú ani reflexné prvky, ktoré sa nachádzajú na stehnách. Výstelka s označením Infinity C1 je elastická, jednodielna, antibakteriálna a anatomicky tvarovaná.
Cena modelu Hale Glow sa pohybuje okolo 130 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Briko Alpe


Značka Briko sa prezentuje modelom Alpe pant, ktorý sa skladá z vrchnej časti a vnútornej časti v podobe odnímateľnej vložky. Tá zaisťuje ochranu a pohodlie pri jazde. Vystužené sú polyesterovými rebrami, vďaka ktorým získavajú odolnosť a priedušnosť. Po bokoch sú vrecká s uzatvorením na magnety. Reflexné prvky ani pri tomto type kraťasov nechýbajú. Pásmi zo suchého zipsu si nastavíte fixáciu kraťasov okolo bokov.
Cena sa pohybuje okolo 90 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Bodyfit Pro 2.0 LTD


Ak sa chystáte napríklad na dlhé preteky, mohol by vás model od značky Sportful zaujať. BodyFit PRO boli navrhnuté tak, aby dokázali poskytnúť komfort počas tých najťažších výjazdov. Na stehnách je použitý materiál aeroflow compress pre vysokú aerodynamiku a rovnako podporu svalov. Ukončenie kraťasov je priliehavým elastickým lemom, ktorý má z vnútornej strany jemné silikónové bodky.
Cena sa pohybuje okolo 130 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Gore C7 Long Distance


Krátke nohavice Gore C7 využívajú 4 pásmový strečový materiál s extra jemným povrchom, ktorý vám poskytne jemný a pohodlný pocit na koži. Tkanina tiež výborne odvádza pot a zanecháva pocit sucha po celú dobu jazdy, a to hlavne pri vysokých teplotách. Predná časť je tvorená z tenkej tkaniny Gore Windstopper, ktorá chráni slabiny pred vetrom. Švy boli premiestnené do vnútornej časti nohavíc a tým je eliminované akékoľvek trenie.
Cena sa pohybuje okolo 190 €, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up