Dámsky špeciál – všetko, čo sa zíde počas zimy

Zima je ročným obdobím, kedy to majú cyklisti trochu náročnejšie. O to viac, ak patria k nežnejšiemu pohlaviu. Dnes sa pozrieme na doplnky, ktoré môžu pomôcť.

Eleven Lady Mirror Thermo


Kombinácia materiálov Stelvio a Lombardia prináša schopnosť udržať príjemnú teplotu a zároveň nebránia ventilácii. Svojím strihom nohavice od značky Eleven rešpektujú anatómiu ženského tela a zaručujú pohodlné nosenie. Reflexné logá spoločnosti Eleven pridávajú na vašej bezpečnosti. Plochý šev prispieva k zatraktívneniu nohavíc, ktoré sa môžu stať súčasťou vašej zimnej výbavy. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Gore C3 Women


S priliehavým strihom a klasickou kombináciou farieb je tu bunda Gore C3. Jej hlavnými vlastnosťami je priedušnosť a vodeodolnosť. Je predĺžená na zadnej strane, aby chránila kríže a na materiáli sa nešetrilo ani v oblasti krku. Tým chráni vaše hrdlo počas chladných dní. Vpredu disponuje dvoma vreckami na zips. Farba tejto bundy sa vás snaží ochrániť aj počas sychravého počasia, kedy je znížená viditeľnosť. Cena sa pohybuje okolo 180 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Santini Coral


Ak hľadáte dres pre dlhé zimné a chladné výjazdy, tak sa môžete pozrieť aj na kúsok talianskej značky Santini. Je vyrobený z mäkkého a teplého termofleecu Lite Pro, čo znamená, že si vaše telo drží ideálnu teplotu počas jazdy strávenej na bicykli. Elastické panely sú umiestnené na bočnej strane, aby zabezpečili kvalitné usadenie. Tento cyklistický dres je vhodný do teplotného rozmedzia od 5 °C do 15 °C. Cena sa pohybuje okolo 95 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Craft Ideal Pro


Vetru a čiastočne aj vodeodolnú membránu VentAir Wind nájdete na prednej a zadnej strane týchto nohavíc. Sú doplnené o vysokoelastický a jemne česaný materiál. Zateplenie v bedrovej časti je vďaka microfleecovému materiálu. Ergonomický strih zodpovedajúci pozícii cyklistky na bicykli prispieva k pohodliu. Reflexné hviezdičky na lýtkach a prednej časti zvyšujú vašu bezpečnosť. Cena sa pohybuje okolo 138 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Alé Giacca Klimatik


Dobrú priedušnosť v kombinácii s ochranou pred chladom a vetrom ponúka bunda Alé Giacca Klimatik. Je vhodná do teplotného rozmedzia od 6 °C do 12 °C a je predĺžená v oblasti krku. Vďaka tejto úprave ste chránený pred chladným vetrom. Zips, rovnako aj bunda sú vyrobené z vodeodolného materiálu, čo ocení každý cyklista. Reflexné prvky na zadnej strane zlepšujú vašu viditeľnosť aj za hmlistého počasia. Cena sa pohybuje okolo 210 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force FX80


Dámska softshellová bunda od značky Force s celorozopínacím zipsom a 3 zadnými vreckami vás ochráni pred nepríjemných chladom, ktorý je v tomto období už samozrejmosťou. Materiál SuperRoubaix sa stará o lepšie odvetrávanie v podpazušných častiach a elastický spodný lem sa prispôsobí vašej postave. Navyše tu nájdete jedno vrecko na zips či úchyt na okuliare na prednej strane. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Perfetto W


Gore® Windstopper® X-Lite Plus je ľahký, vetruodolný a vodoodpudivý materiál, ktorý tvorí túto bundu do chladného a sychravého počasia. Predĺžený zadný diel vás chráni pred vodou striekajúcou zo zadného kolesa a navyše tu nájdete aj reflexné prvky, ktoré pridávajú na vašej bezpečnosti. Teplotný rozsah použitia je od 6 °C do 15 °C. Je dostupná vo viacerých farebných kombináciách a veľkostiach. Cena sa pohybuje okolo 180 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre Norain


Nohy sú v zime veľmi náchylné na chladný vzduch. Zápal sa najčastejšie prejavuje v oblasti kolien a preto je veľmi dôležité si nohy chrániť. Cyklokraťasy od značky Sportful poskytujú vysokú hrejivosť, viac komfortu a ochrany vo vlhkom prostredí. Fleecované vnútro a vodoodpudivý materiál NoRain sa starajú práve o tieto 2 základné vlastnosti. Nakoniec je tu pre pohodlné sedenie aj výstelka Infinity. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kompava Thermofit


Výživový doplnok od značky Kompava sa stará o naštartovanie vášho metabolizmu. V chladných mesiacoch naše telo potrebuje niekedy nakopnúť a Thermofit mu v tom pomáha. Medzi základné účinky patrí pomoc pri zhadzovaní podkožného tuku, prekrvenie celého organizmu či zvyšovanie termogenézy. Vďaka doplnku eliminujete aj nočné vyjedanie chladničky, či nezmyselné prejedanie sa. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Mica


Cyklistický dres s dlhým rukávom a vetruodolným panelom vpredu má vo svojej ponuke aj firma Polaris. Je vyrobený zo superelastickej textílie s brúsenou stranou a druhá laminovaná membrána je vpredu. Strih sa prispôsobuje požiadavkám žien a navyše je priliehavý, čím zabezpečuje pohodlné nosenie. Zips je celorozopínací s ochranou v oblasti brady. Samozrejmosťou sú aj 3 zadné vrecká. Cena sa pohybuje okolo 75 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Mavic H2O


Trojvrstvová tkanina s technológiou 37.5® s aktívnymi časticami sa skrýva v bunde od značky Mavic. Vodeodolnosť má až do 20 000 milimetrov a vnútorná pletenina sa stará o to, aby zabránila chladu v kontakte s pokožkou. Strih Pro poskytuje aerodynamické vlastnosti a svojimi parametrami sa snaží vyhovieť požiadavkám ženského tela. Ako bonus tu máme vodeodolný, reflexný zips a nastaviteľné rukávy. Cena sa pohybuje okolo 200 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Knog Big Cobber


O bezpečnosť na ceste pri výjazde sa treba starať počas celého roka. K tomu patria aj reflexné prvky, či kvalitná výbava osvetlenia. Jednou z možností je sada svetiel od známej značky Knog, s modelom Cobber, ktorá ponúka svetelný výkon až 470 lúmenov. Vďaka 330° vás bude vidieť zo všetkých uhlov a zároveň zvyšuje vašu bezpečnosť na ceste. Svetlo je plne vodotesné a o nabíjanie sa stará usb port. Cena sa pohybuje okolo 72 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Ak vás niektorý z produktov zaujal, kontaktuje, prosím, príslušného predajcu alebo dodávateľa.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Test: Zimné doplnky Isadore - návleky, rukavice, čiapky a ponožky pod drobnohľadom

Budú zimné doplnky Isadore maličkosti, ktoré vedia byť veľkou pomocou cyklistu? Ako si vybrať správny model a veľkosť?
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up