Darčeky pod stromček pre horského cyklistu

Vianoce sú, ako ste si už iste všimli, pomaly predo dvermi. K tomu samozrejme patrí aj výber správnych a aspoň trošku užitočných a hodnotných darčekov. V prípade cyklistu to máte ale o niečo jednoduchšie, prinášame niekoľko tipov...

Dynaplug Racer Kit


V lese alebo aj na našich cestách si nikdy nemôžete byť istí tým, že dorazíte domov bez defektu. Pre túto možnosť je pripravený malý pomocník od Dynaplug, ktorý obsahuje 4 knoty na opravu defektov na bezdušových plášťoch. Len 23 g balenie sa postará o istý výsledok. V prípade väčšej diery jednoducho použijete megaknot. Celkovo teda ide o dva knoty s mosadzným hrotom a dva Megaknoty. Cena sa pohybuje okolo 54 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Batoh Ghost AMR


Ani veľký, ani malý – taký je batoh pre cyklistov od výrobcu Ghost. AMR Ghost s objemom 15 l je ideálny pre jednodňové potulky okolím. Jedno hlavné a dve bočné vrecká pojmú náhradné oblečenie a drobnosti v podobe peňaženky, či potrieb pre opravu defektu. Z vonkajšej strany nechýbajú popruhy pre upevnenie helmy. Ergonomické spracovanie popruhov a chrbtovej časti je príjemné na nosenie. Cena tohto produktu je 119 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Zimné tretry Shimano


Chladné počasie si žiada jednoducho svoje. V tomto prípade, nie je dobré zabudnúť na zateplenie nôh. Zimné tretry od Shimana s Dryshield membránou udržia nohu v teple aj vďaka vnútornej výstelke z flísu. Rýchlošnurovací systém je prekrytý nepremokavou manžetou na suchý zips. Nechýbajú reflexné prvky po celom obvode alebo mäkká podrážka pre adekvátny grip v akýchkoľvek podmienkach. Cena sa pohybuje okolo 150 €. Viac informácii získate na tomto odkaze.

PEARL iZUMi mikina


Život športovca má väčšinou dve stránky - tú aktívnu a samozrejme “regeneračnú”, kedy aj on musí plniť klasické povinnosti človeka. Aby ste aj vo chvíľach bez bicykla ostali v spojení s ním, k tomu vám dopomôže elegantná mikina od značky PEARL iZUMi z polyesteru a bio bavlny. Ergonomické zakončenia rukávov, predné vrecko a kapucňa na šnúrky vás udržia v pohodlí kdekoľvek budete. Cena sa pohybuje okolo 63 € a viac informácii získate na tomto odkaze.


Crankbrothers Klic HV CO2


Minipumpa, ktorá disponuje skutočne technologickými vymoženosťami. Crankbrothers Klic ponúka útle rozmery, v rámci ktorých sa skrýva aj praktická vsúvateľná rúčka či hadička s magnetickou hlavicou pre lepšiu manipuláciu pri jej obsluhe. Redukcia už nie je potrebná, keďže pasuje na oba verzie ventilov, zároveň je na pumpe aj manometer a adaptér na CO2. Hmotnosť 186 g a max. tlak 7,6 bar. Cena sa pohybuje okolo 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Kellys Tyrion


Kvalitné oblečenie je základom pre pohodlie pri každej jazde v lese. Pre vyznávačov enduro je tu dres Kellys Tyrion z vysoko priedušnej polyesterovej látky, kde zadná časť disponuje sieťovinovým spracovaním. Nízka hmotnosť, priedušnnosť, elastický materiál v spojení s predĺženou chrbtovou časťou a dodatočnou handričkou na vnútornej časti tvorí prepracovaný celok. Cena sa pohybuje okolo 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Pirelli Scorpion


Svetový výrobca pneumatík zavítal aj do sveta cyklistiky. Plášte Pirelli Scorpion majú vysoký dezén so striedavým vzorom strednej časti, ktorý zaručuje dostatok gripu na väčšine povrchov. Nechýbajú spevnené bočnice, zatiaľ čo zmes SmartGRIP podrží aj neskúsených jazdcov v každých podmienkach. Prevedenie TubelessReady a rozmer 29x2,4“ sa odrážajú v konečnej hmotnosti 855 gramov. Cena sa pohybuje okolo 53 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Fidlock Bottle Twist


Ak preferujete klasické fľaše namiesto hydrovakov či takzvaných ľadviniek, avšak chcete vyskúšať niečo nové, môžete siahnuť po fľaši Fidlock, ktorá pracuje na magnetickom spojení držiaka a fľaše. Jednoduchým pootočením uvoľníte fľašu s objemom 450 ml. Samotný zámok neváži o nič viac, než klasický držiak – 16 g. Minimalistický dizajn a inovácia, to je známka Fidlock. Cena fľaše sa pohybuje okolo 38 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Konverzný kit Weldtite


Ak ešte predsa len nemáte „bezdušáky“, väčšina dnešných kolies je už schopná prejsť takouto zmenou. Stačí k tomu správny konverzný kit, akým je aj ten od Weldtite. V jeho obsahu nájdete tesniacu pásku pre viacero kolies, tmel do plášťov, montážne páky pre manipuláciu s plášťami, montážny gél a v neposlednom rade aj 55 mm ventilky. Je to jednoduchý spôsob, akým si vylepšiť jazdu v lese. Cena sa pohybuje okolo 37 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Držiak a zvonček Hidemybell Insider


Mať „čistý kokpit“ je jednou z vecí, na ktorej si praví cyklisti skutočne zakladajú. Vylepšením môže byť držiak Hidemybell na navigáciu typu Garmin alebo Mio, ktorý na boku skrýva malý zvonček. Hmotnosť len 50 g v spojení s materiálom, ktorým je zosilnený polymér, ho predurčujú na univerzálne použitie či už na ceste, v meste alebo v lese. Elegantný vzhľad a informácia „Made in Holland" taktiež potešia. Cena sa pohybuje okolo 40 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Fenix BC30R


Dni sú čoraz kratšie a po návrate z práce si už len ťažko užijete výjazd so slnkom nad hlavou. Preto je dobré vybaviť sa poriadnym svetlom, ako napr. týmto od Fenixu s výkonom až 1 800 lúmenov. Vodeodolné aj pri prudkom daždi, 6 režimov svietenia, diaľkový spínač, interný akumulátor s dobíjaním cez micro USB a výdrž až 36 hodín postačí na vaše ranné a večerné radovánky v srdci prírody. Cena sa pohybuje okolo 130 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.

Cyklopočítač Wahoo Element


Aby ste mali všetky údaje o vašich cestách a tréningu po ruke, je dobré si zaobstarať jeden z cyklopočítačov. Wahoo ponúka model s GPS modulom. Bezdotykový displej spolu s konektivitou ANT+ a Bluetooth Smart vám dovolí zdieľať vaše jazdy na sieti STRAVA, či prepojiť ho s trenážermi. Len 100 g hmotnosť, nárazuvzdornosť a vodotesnosť robia z neho pravého parťáka na potulky prírodou. Cena sa pohybuje okolo 280 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Alpina Rootage Seamos


Jazdci vyznávajúci enduro jazdenie sa určite neuspokoja s ochranou, ktorú im ponúkajú klasické XC prilby. Alpina Rootage sa vďaka karbónovým platničkám stala skutočne robustnou prilbou. 15 vetracích otvorov, predĺžená zadná a bočná časť navyše nepridávajú na hmotnosti, ktorá je na úrovni 350 g. Vo výbave je aj antibakteriálne polstrovanie a Run Ergo Flex systém upínania. Cena sa pohybuje okolo 140 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Pumpa BBB Airstrike


Ak sa nechcete s každou drobnosťou viazať na servis, je dobré vybaviť sa aspoň základným náradím. Takým je aj servisná pumpa, napríklad BBB Airstrike s max. tlakom 11 bar, pohodlným a čitateľným manometrom a ergonomickým dizajnom pre bezproblémové nafúkanie vašich kolies. Hlavica TwistHead má aj redukčný ventil, s ktorým zvládnete všetky typy bežných ventilov. Hadica meria 120 cm. Cena je pritom stanovená na 50 €. Viac informácií získate na tomto odkaze.


Darčekový poukaz MTBIKER


Niekedy sa môžete snažiť ako len viete, no ideálny darček pre vášho bikera nemôžete nájsť. Čo ak netrafíte veľkosť, pomýlite sa v preferenciách či vkuse. Pre takých tu máme darčekový poukaz na nákup v MTBIKER. Vybrať si môžete z niekoľkých možností od 10 až do 300 eurového poukazu. Táto možnosť je tu aj pre tých, ktorí si nákup darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Darček totiž dostanete prostredníctvom emailu okamžite po platbe. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Viac informácií o predstavených produktoch získate na stránkach jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny PR článok

Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny

Vianoce nám klopú na dvere a ak u teba stále nepadlo rozhodnutie, čo kúpiť svojej cyklistickej polovičke, príbuznému či parťákovi pod stromček, vec je jednoduchá – hocičo súvisiace s jeho vášňou.
Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy PR článok

Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy

Cyklistika je naozaj mnohoraká, no je to len dobre – každý si v nej nájde to svoje. Rôzne disciplíny vyžadujú rôznu výbavu, radosť z jazdy je rovnaká.
keyboard_arrow_up