Vianočné darčeky pre športového cyklistu - niečo pre tých, ktorí majú radi cestu a XC

Vianočné darčeky pre športového cyklistu - niečo pre tých, ktorí majú radi cestu a XC

Vianoce sú časom, kedy chceme svojich blízkych obdarovať a urobiť im radosť. A čím by ste potešili športového cyklistu?

Poteší sa všetkému, čo mu chýba vo výbave alebo čaká na príležitosť vylepšiť svoj bicykel. Darujte radosť svojim najbližším a vyberte im niečo z ponuky pre športových cyklistov, ktorí milujú jazdenie na ceste alebo XC cyklistiku.

SHIMANO S-Phyre shoes


Tretry určené na cross-country a cyklokros, ktoré zabezpečujú dokonalý prenos sily na pedále vášho bicykla. Upínanie pomocou BOA IP1 ponúka jemné a príjemné dotiahnutie tejto pretekárskej obuvi. Podrážka vyrobená spoločnosťou Michelin má nízku hmotnosť, zabezpečuje vysokú priľnavosť a je možné na ňu upevniť aj hroty pre cyklokros. Celková hmotnosť sa pri veľkosti číslo 42 zastavila na hodnote 660 gramov. Cena sa pohybuje okolo 360 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Zvonček Knog


Dizajnový zvonček Knog Oi Luxe poteší všetkých, ktorí chcú na bicykli vyzerať štýlovo a zároveň upozorniť tých, ktorí sa práve nepozerajú okolo seba. Kvalitný zvuk s pekným metalickým vzhľadom je zabalený do oblých tvarov. Vo verzii Large je určený pre hrubšie riadidlá nad 24 mm. Ak chcete svoj bicykel esteticky vylepšiť a zároveň zapracovať na bezpečnosti, tak Knog Oi Luxe môže byť voľbou pre vás. Cena sa pohybuje okolo 33 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Giant computer


Ak sa pri svojej jazde chcete spoliehať na dáta z cyklopočítača, ktorý využívajú napríklad aj jazdci tímu Sunweb, tak siahnuť môžete po zariadení Giant. Ten je vybavený LCD displejom s veľkosťou 2,6 palca. V počítači máte citlivý GPS prijímač a množstvo ďalších funkcií. Okrem iného je to synchronizácia s tréningovými aplikáciami, konektivita Bluetooth, ANT+ či WLAN. Na jedno nabitie vydrží až 33 hodín. Cena sa pohybuje okolo 200 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Kellys Rival


Do chladnejšieho počasia sa vám na jar určite hodí dres s dlhým rukávom. Ak si chcete spraviť na Vianoce radosť alebo obdarovať svojho blízkeho, tak Kellys ponúka dres s názvom Rival. Ten má ergonomický strih a teplejší materiál z vnútornej strany vás zahreje, no zároveň poskytne aj dobré odvetranie a odvádzanie potu. Na zadnej strane nájdete 3 vrecká a jedno z nich je aj so zipsom. Samozrejmosťou sú reflexné prvky. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

4iiii trenážer


Pri trenažéroch nás často odrádza hluk pri tréningu a nutnosť kupovať tréningové plášte, ktoré potom zničíme. Trenažér Fliiiight vďaka magnetickej indukcii vytvára odpor s vaším alumíniovým ráfikom a jediný hluk, ktorý budete počuť, je z vašich prevodov a prípadne dýchania. Samozrejmosťou je prepojenie s aplikáciami, ktoré vytvárajú virtuálne prostredie a tak zlepšujú pocit z tréningu. Cena sa pohybuje okolo 700 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karbónové kolesá Equator


Každý fanúšik cestnej cyklistiky sníva o karbónových kolesách. Sen môžete splniť vášmu blízkemu setom Equator. Japonské vlákna Toray T700 a T800 a epoxid obohatený o NCT tvorí telo ráfika, a tým mu pridáva na vyššej odolnosti a prispieva k nižšej hmotnosti. Ložiská Enduro sú priemyselné, zapuzdrené a nájdete ich v nábojoch Power Way pre Shimano, Sram či Campagnolo. Celková hmotnosť je na úrovni 1 430 gramov. Cena sa pohybuje okolo 560 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Craft Siberian Glow S


Zaujímavý strih rukavíc predstavuje Craft vo verzii Siberian. Trojprsté prevedenie bolo použité pre zvýšenie tepelného komfortu a reflexné prvky a materiál ich robí ideálnymi pre použitie v chladných a sychravých podmienkach, kedy potrebujete prsty držať v teple a zároveň oceníte to, že vás vodiči áut vidia. Materiál je vetru a vodeodolný a ukončenie rukavíc je s manžetou a suchým zipsom. Cena sa pohybuje okolo 48 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Weldtite servisná sada


Pod stromčekom sa asi každý cyklista poteší maličkostiam a rôznym sadám, ktoré mu pomôžu pri jazdení či servise bicykla. Weldtite zostavil takýto darčekový balíček obsahujúci špongiu, čistič, odmasťovač, špeciálnu kefu, mazací olej na reťaz a 4 čistiace utierky na brzdové kotúče. Už len prežiť Vianoce, Nový rok, poriadne zašpiniť svoj bicykel a Weldtite sada nájde hneď svoje využitie. Cena sa pohybuje okolo 22 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Wattmeter Stages Shimano Ultegra R8000


Svoje výkony sa snažíte neustále posúvať vpred. No ak máte presné čísla, tak to ide o niečo ľahšie. Wattmeter Shimano Ultegra R8000 vám prináša presné číslo vynaložených wattov s presnosťou ± 1,5%. Zariadenie je kompatibilné s väčšinou rámov a so všetkými cestnými kľukami Shimano Hollowtech II. Samozrejmosťou je možnosť spárovania s tréningovými aplikáciami či zariadeniami pomocou ANT+ alebo Bluetooth. Cena sa pohybuje okolo 629 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Bianchi Super-micro pumpa


Minimalistická pumpa, ktorá dokáže nafúkať váš bicykel až na tlak 8 barov/120 PSI. To je len krátka charakteristika pumpy Super-Micro od značky Bianchi. Jej rozmery vám dovoľujú si ju zobrať do vrecka zadného dresu, či pripevniť ju pod košík s fľašou. Je kompatibilná s oboma typmi ventilov a váži iba 70 gramov. Nesmie chýbať ani informácia o dĺžke pumpy, ktorá je 12,5 centimetra. Cena sa pohybuje okolo 35 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pumpa Fabric Stratosphere Race


Bez servisnej pumpy to má cyklista v domácich podmienkach veľmi ťažké. Rýchle a presné fúkanie pneumatík však dosiahnete aj vďaka modelu od značky Fabric. S jej pomocou si môžete svoju pneumatiku či dušu nafúkať na tlak 140 PSI, čo zodpovedá približne 9,5 baru. Pumpa je vybavená dlhou a flexibilnou hadicou s veľkým čitateľným manometrom. Hliníkové telo zase zabezpečuje kvalitu a životnosť. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Lezyne Super Pro GPS


Cyklopočítač Super Pro GPS je pre všetkých, ktorí majú radi množstvo údajov počas jazdy a preferujú horizontálne zobrazenie. Tento cyklopočítač môžete totiž používať vo vertikálnej, ale aj horizontálnej podobe. USB port ponúka lepšiu odolnosť voči vode a predlžuje životnosť zariadenia. Po spárovaní s aplikáciou Lezyne GPS Ally máte množstvo funkcií, ktoré vylepšia váš zážitok z jazdy a interpretáciu vášho výkonu. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Perfetto Convertible


Bunda od značky Castelli s odnímateľnými rukávmi je ideálna do teplôt od 4 do 16 stupňov Celzia. Zips nad lakťami umožňuje konvertovať dlhé rukávy na krátke v priebehu niekoľkých sekúnd. Gore-Tex Infinium na prednej strane je vodeodolný a má jemný fleece na vnútornej strane. Vzadu sú 2 vrecká s priehradkou na pumpu a sú ľahko prístupné aj s nasadenými rukavicami. Bunda je dostupná vo viacerých farebných prevedeniach a cena sa pohybuje okolo 220 €. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pearl Izumi Graphic


Pravému a správnemu cyklistovi spravi radost akýkoľvek darček, aj napríklad dizajnové tričko navrhnuté tímom v Colorade, od znacky Pearl Izumi. Zaujímavosťou tohto trička je materiál, z ktorého je tričko vyrobené. Okrem bavlny bol použitý recyklovaný polyester, rovnako aj dodatočne recyklovaná bavlna. Kombinácia materialov vytvára pohodlné tričko na každodenné nosenie. Cena sa pohybuje okolo 30 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám PR článok

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám

Jazda na bicykli môže byť príjemná aj v zime, základom je samozrejme tepelný komfort. Prinášame vám niekoľko tipov na ochranu rúk pred chladom.
Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up