Unboxing: Mondraker Foxy Carbon XR 29” – skutočný enduro krásavec

Dôkazom toho, že v kategórii Enduro/AM sa stále niečo deje, je aj Mondraker Foxy Carbon XR 29”. Jeho geometria a kombinácia žlto - oranžovej farby v sebe skrýva túžbu sadnúť a vyraziť na obľúbené traily.

V naplno rozbehnutej sezóne chuť zajazdiť si poriadne technické pasáže plné koreňov, „naložiť" to riadne do klopky, či vyskúšať prvú Slovenskú enduro sériu môže byť lákavá. Práve na to je určený nový Mondraker Foxy. 29-palcové kolesá či 150 mm zdvih zadnej stavby potešia istotou a schopnosťou zvládnuť aj náročné podmienky. Mondraker prichádza s technológiou Stealth Air, ktorá obsahuje novinku v oblasti priemyselného dizajnu a optimalizácie štruktúry karbónových vlákien a je používaná u tých najvyšších modelov značky. 


Precízne zabalený bicykel je základ, najmä ak sa jedná o takého „fešáka”.


Karbónové kľuky Sram X1 o dĺžke 175 mm určite nepokazia dojem z celého biku.


Vidlica Fox 36 so zdvihom 160 mm disponuje top povrchovou úpravou Kashima.


Zadnú stavbu krotí vzduchový tlmič Fox Float, rovnako s Kashimou.


O radenie sa postará spoľahlivý Sram Eagle s 12-rýchlostnou kazetou a 32 zubovým prevodníkom.


 
Dodávateľ samostatne balí kotúč, skrutky, sedlo a manuál k bicyklu.


 
Sedlovka je samozrejme teleskopická, od výrobcu Onoff, nechýba sedlo SDG Fly.


 
Kokpit nesie taktiež logo značky Onoff, pričom riadidlá sú zhotovené z karbónových vlákien. Ich šírka 780 mm poskytne stabilitu aj v poriadnom „náklade” cez rockgarden.


Cena predstaveného modelu sa pohybuje okolo 6300 €. Dostupnejší variant Carbon R nájdete aj v našom MTBIKER shope.


Pre tých, ktorých oslovila enduro disciplína a radi by si pomerali sily, alebo sa prišli len zabaviť na skvelú akciu, dovolíme si vás upozorniť na novú Slovenskú enduro sériu, ktorá sa koná v zaujímavých lokalitách a určite si každý príde na svoje.



Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1000

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Unboxing: Bulls Wild Creed RS - „drvič“ trailov z Nemecka

Viac zdvihu, viac zábavy - záleží už iba na vašich schopnostiach, ako dobre viete bicykel ovládať. Wild Creed je pripravený na všetko.
Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Môj bicykel snov alebo na čom pôjdem BIKE Transalp

Každý si pod pojmom „dream bike“ môže predstaviť niečo iné. Dnes sa pozrieme, ako vyzerá taký bicykel podľa mojich kritérií a ako sa splnil jeden sen.
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
keyboard_arrow_up