Unboxing: Giant Reign 2 GE – enduro na každý deň

Endurové šialenstvo s prichádzajúcou jarou rastie a k tomu patrí aj predstavovanie noviniek na rok 2019. Giant poňal túto kategóriu s najvyššou vážnosťou a prichádza s modelom Reign 2 GE.

Tento všestranný a odolný hliníkový rám ponúka na aktuálny rok vidlicu RockShox Yari so zdvihom 170 mm, kompletnú dvanásť rýchlostnú sadu SRAM EAGLE NX a 30 mm široké ráfiky. Netreba zabudnúť na progresívnu geometriu s použitím virtuálneho systému zavesenia zadnej stavby Maestro. Tu je zadný zdvih na hodnote 160 mm. Okrem ďalších detailov sa oplatí určite spomenúť najmä vahadlo, ktoré je opäť karbónové. 


Geometria ostala pôvodná z predošlého modelu. Položenie hlavového uhlu na úroveň 65 stupňov či natiahnutý reach 454 mm. Hlavová partia je vysoká len 95 mm pri veľkosti M.


Balenie bolo poctivé, tak ako sa patrí


Nastavenie a poriadne upevnenie riadidiel je dôležité pre pohodlie jazdy. 


Vo výbave nechýba teleskopická sedlovka a zadný tlmič RockShox Deluxe, ktorý kontroluje spomínaných 160 mm zdvihu.


Spoľahnúť sa môžete na brzdy od značky Shimano v prevedení MT520 s kotúčmi 200/180 mm.


Posledné doladenie prehadzovačky SRAM EAGLE NX s 1 x 12 radením. 


S Gaint Reign EG 2019 si užijete dostatok zábavy na akejkoľvek trati. Rovnako poteší aj cena ktorá začína na 2 699 €. Tento model nájdete aj na našom MTBIKER shope.

Špecifikácia



Doručenie bicykla

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma, pričom viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze

Bezplatný dovoz až domov pre bicykle od 1000

Ak nechceš bicykel dostať v krabici a zároveň nemáš čas či možnosť prísť do nášho centra, alebo máš problém si bicykel odviezť domov, vieme ti ho doviezť my osobne. Po telefonickej dohode a platbe prevodom ti bicykel dovezieme zložený, vysvetlíme základné nastavenie a zodpovieme akékoľvek otázky.

Službu ponúkame zákazníkom v okresoch BA, SC, PK, TT, PN, HC, NM, MY, TN, IL, PU, PB, BY a v meste Žilina, po dohode aj inde. Dovoz robíme minimálne raz za týždeň v podvečerných a večerných hodinách, okolie BA a TT väčšinou v stredu. Služba sa vzťahuje len na objednávky bicyklov, pričom ak jej hodnota prekročí 1000 €, tak dodanie do 24-48 hodín získaš zadarmo. V prípade nižšej ceny bicykla je táto služba spoplatnená sumou 29,99 €.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: Giant Anthem Advanced Pro 2 - moderná XC raketa

Unboxing: Giant Anthem Advanced Pro 2 - moderná XC raketa

Ak máte súťažné ambície, lákajú vás maratóny, nebojíte sa ani XC okruhov, či dlhých výjazdov s obrovským prevýšením, no chýba vám ten správny bicykel, zbystrite pozornosť.
Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Hľadáš ebike na tie najťažšie traily, enduro preteky a zdolávanie náročného terénu? Možno práve Nduro bude pre teba to pravé. Si zvedavý na výbavu? Čítaj ďalej.
keyboard_arrow_up