FOR BIKES 2019 - čo sme videli na pražskom veľtrhu?

Jedna z najväčších cyklistických výstav v okolí po roku opäť otvorila svoje brány a my sme pri tom nesmeli chýbať. Poďme sa pozrieť v krátkosti, čo sa nedalo prehliadnuť.

Yeti - balzam pre oči

Americká značka Yeti hneď pri vstupe udrela do očí s ich typickými farbami a jedinečným dizajnom. Pre niekoho to môže byť pokojne srdcová záležitosť, veď uznajte sami…


Orbea - španielska ladnosť

Orbea si dala záležať a na výstave ste mohli vidieť ich širokú škálu bicyklov - od elektra až po top XC modely.


Sunn - “oslnivé” stroje

Bicykle tohto francúzskeho výrobcu snáď netreba predstavovať. Rovnako ako ostatní, nevynechali ani elektro bicykle a poriadne enduro na 27.5” kolesách.


Kellys - vsadil na komplexnosť

Kellys prišiel na trh s pomerne širokým výberom, doslova si každý našiel to, čo by mu vyhovovalo na jeho jazdecké zameranie.




Superior - “závodní mašiny”

Vývoj Superior bicyklov sa odohráva v úzkej spolupráci s ich pretekárskym tímom a je to vidno už na prvý pohľad. V kombinácii s jednoduchým dizajnom a pestrými farbami, musíme udeliť pochvalu.



Rock Machine - "parádne" farebné kombinácie

Rock Machine oslavuje 25 rokov a na výstavu prišiel s modelmi v "parádnych" farebných kombináciách, ktoré podtrhujú výročie. Za povšimnutie určite stál aj model BLIZZARD LTD-27 gold/dark.


Rocky Mountain - javorové listy v Prahe

Kultová značka z Kanady zavítala taktiež na FOR BIKES a predviedla svoje top modely. Nezanevrela ani na trend elektrobicyklov.



Rozzo - vyrobené rukami

Unikátne bicykle Rozzo od českého výrobcu zaujali každého návštevníka aj svojou geometriou a zhotovením rámu hliník/karbón v kombinácii s DT Swiss kolesami. Jednalo sa o akúsi špeciálnu edíciu s názvom Very Mary.


Marin - z rodiska kultúry horských bicyklov

Táto kultová značka má veľa fanúšikov aj vďaka svojej histórii a pôvodu z Kalifornie. Zaujímavosťou je, že Marin Bikes v súčastnosti ponúka široký sortiment bicyklov, ktoré nesú mená „ikonických“ miest, hôr, trailov, údolí a tiež samozrejme barov/pohostinstiev.



Canyon Sender

To, že sa nejedná o novinku, je každému jasné, no vidieť tento zjazdový bike na vlastné oči, je už o niečom inom, pretože sa za tie roky výrazným spôsobom posunuli či už vývojovo, alebo vzhľadom.



Öhlins - tlmenie nielen pre motošport

Už to bude nejaký rôčik, čo značka Öhlins začala okrem tlmenia na motorky vyrábať aj tlmenie na bicykle. Napríklad vidlice a tlmiče používajú technológiu TTX (twin tube) a obsahujú tri vzduchové komory, čoho výsledkom je naozaj nízky výkon hysterezného tlmenia. To prináša dobrú absorpciu pri jazde cez nerovnosti a rovnako stabilitu.


Commencal - pre veľkých i malých

To, že deti treba viesť k bicyklom už v rannom veku, je jasné aj výrobcom značky Commencal.


CTM - slovenský Goliáš

Na sezónu 2019 si CTM pripravilo novinku v podobe 29-palcového Scroll-a. Čistokrvné enduro, ktoré sa nenechá zahanbiť ani vo svete.


Keďže zaujímavých kúskov na tejto výstave bolo skutočne veľa, zvyšok si môžete pozrieť aj vo fotogalérii nižšie.
report_problem Našiel si v texte chybu?

FOR BIKES

calendar_today 29.03.2019 - 31.03.2019
label Nesúťažné podujatie
place Praha (Česká republika)

adam.milo111 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Na najznámejšej výstave Eurobike neboli posledné ročníky ideálne. Svetových značiek, ktoré zaujímajú bežných cyklistov, ubúdalo, stále viacej vystavovateľov pochádzalo z Ázie.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Finálna časť série o Eurobiku sa povenuje najmä dvojkolesovým tátošom – či už na vlastný alebo elektrický pohon.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Najväčšia cyklistická exhibícia na svete priniesla množstvo noviniek – medzi iným aj na poli rôznych komponentov a doplnkov.
keyboard_arrow_up