Oblečenie BBB - vkusné kúsky aj pre nežné pohlavie

Holandská značka BBB sa odnepamäti snaží ísť cestou čo najlepšieho pomeru ceny a kvality. Táto politika neplatí len pri komponentoch, ale aj oblečení a doplnkoch.

Od bajkerov pre bajkerky

Samotný názov značky odkazuje na motto: “Bikeparts from Bikers for Bikers” - čiže cyklosúčiastky od bikerov pre bikerov. BBB však nezabúda ani na bikerky a v ich kolekcii nájdete aj kúsky určené pre nežnejšie pohlavie, ktoré sa okrem kvalitných materiálov a strihu snažia splniť aj požiadavku na “páčivý” dizajn.


Omnium BBW-249 - jeden dres na štyri rôzne spôsoby

Zaujímavosťou tohto kúsku je, že kým strih aj názov zostáva rovnaký, na výber máte štvoricu rôznych farebných vyhotovení. Od decentnej jednoliatej čiernej, cez veselých plameniakov, námornícke pruhy až po nebíčkovú modrú.


Precízny strih a kvalitné materiály sú základom úspechu

Základom tohto dresu je precízny pretekársky strih, navrhnutý na ženskú anatómiu a polyesterový materiál ActivePlus, ktorý pruží v štyroch smeroch, doplnený o vzdušné panely z elastickej sieťoviny AirDry v oblasti podpazušia. Vyhŕňaniu širokého lemu elastického rukáva z lycry bráni veľké množstvo silikónových bodiek z vnútornej strany.

Pre jednoduché obliekanie a vyzliekanie oceníte značkový YKK zips po celej dĺžke dresu. Zadnú časť tvorí štandardne trojica vreciek, ktoré sú však dostatočne hlboké, aby sa tam zmestilo viac vecí, ako zvyknú nosiť na výjazd muži . Spodná časť dresu je rovnako vybavená silikónovým lemom, ktorý zabraňuje jeho vyhŕňaniu pri šliapaní. Decentný dizajn dresu nenarúšajú žiadne nápisy, s výnimkou drobného loga v ľavej časti hrude. Dres Omnium je dostupný v širokej škále veľkostí od XS po XXL, takže si svoju veľkosť nájde naozaj každá žena.


Plusy:

  • anatomický strih
  • pružný 4D materiál
  • protišmyková úprava rukávov a spodného okraja
  • kvalitný zips
  • sieťovina v oblasti podpazušia
  • hlboké vrecká
  • absencia nápisov

Mínusy:

  • absencia reflexných prvkov
  • chýba malé vrecko na zips

Shorts Lady BBW-85 - pohodlné cyklistické nohavice pre slečny aj dámy

Cyklonohavice označené ako BBW-85 ponúkajú rovnako ako aj vyššie uvedený dres anatomický strih pozostávajúci z desiatich panelov, ktoré sú zošité dokopy plochými švami, ktoré pri jazde nebudete cítiť. V oblasti pásu sú zakončené širokým elastickým lemom v tvare písmena “V”, ktorý zabraňuje tomu, aby sa vám nohavice zarezávali v oblasti brucha.


Komfortné nohavice “za facku”

Spodný lem je vybavený z vnútornej časti silikónovým lemom, aby spodná časť nohavíc pri šliapaní držala spoľahlivo na stehne a nevyhŕňala sa. Dizajn bez trakov vám tiež môže uľahčiť situácie, keď si budete potrebovať “odskočiť”. O komfort vašich sedacích partií sa postará elastická vložka vyrobená z peny s vysokou hustotou. Po vizuálnej stránke sa jedná o klasické čierne cyklogate, ktoré zdobí len malá červená visačka na ľavom boku a dva reflexné nápisy BBB v prednej a zadnej časti nohavíc.


Plusy:

  • anatomický 10-panelový strih
  • ploché švy
  • komfortná elastická vložka
  • protišmyková úprava spodného okraja
  • pohodlný elastický pás
  • nízka cena

Mínusy:

  • na výber len čierny farebný variant


Cena dresu Omnium BB249 je cca 60 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.
Nohavice Shorts Lady BBW-85 sú v ponuke za cca 48 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze. Dovozcom značky BBB na Slovensko je SK Profi bike.
report_problem Našiel si v texte chybu?
bimjeam 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Dámsky letný set Dotout - zastav sa a vyraz von

Test: Dámsky letný set Dotout - zastav sa a vyraz von

Okrem filozofie značky skrytej v ich názve sa Dotout pokúšali odlíšiť aj inými vecami v porovnaní s ďalšími talianskymi značkami.
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Test: Vesta, dres a nátelník Isadore - jar a jeseň v pohode

Čo na seba, keď je teplo, zima, sucho aj mokro? Dlhý dres Isadore Signature v kombinácii so spodnou vrstvou a vestou.
keyboard_arrow_up