Aktualizovaný web Beskidy MTB Trophy

S príchodom Nového roku boli dnes spustené aktualizované stránky medzinárodného etapového závodu Beskidy MTB Trophy - www.mtbtrophy.com

Nový, ešte viac "zelený" dizajn, charakteristický pre zelené lesy, lúky a stráne Polsko - Česko - Slovenských Beskýd je osviežujúci v týchto zimných dňoch. Rovnako osviežujúce budú i aktualizované nové trasy, kde pribudnú nové beskydské vrcholy výškové (Wielka Rycerzowa 1226 m.n.m.), beskydské vrcholy zjazdárske ( Radvanov, Kiczora, Ostrý,...) i beskydské vrcholy so singletrackmi (Velký Stožek - Filipka, Ropice,...). Etapy nebudú len o dĺžke a prevýšení, ale predovšetkým o krajine a hľadaní technických bikerských úsekov.

Českí a poľskí kolegovia v lete a na jeseň prešli množstvo nových chodníčkov a ciest. Sedeli s lesákmi a ochráncami prírody nad mapami, chceli ešte viac bikerských trás, ale i ten kompromis medzi prírodou a bikermi bude skvelý.

Na Silvestra skončila registrácia za základnú výšku štartovného a už viac než 150 bikerov využilo výhodu skorého prihlásenia, medzi nimi aktuálne 8 zo Slovenska – či už z Bratislavy a okolia, ale aj bikeri z Vranova nad Topľou na východe. Pozývame teda všetkých nadšencov, fanatikov, profesionálov i amatérov, pre ktorých sa horská cyklistika stala neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Ako vo svojom úvodníku píše hlavný organizátor Grzegorz Golonko - „naplnený a spokojný muž je ten, čo postaví dom, zasadí strom a splodí syna, no a naplnený a spokojný biker je ten, čo dokáže pokoriť 100 km trasu, dokončí Beskidy MTB Trophy a nakoniec...lenže toto nemá koniec... jednoducho jazdí ďalej a ďalej". Pretože radosť z poriadneho bikovania nekončí.

www.mtbtrophy.com

Tešíme sa na Vás všetkých v júni v Istebne – Tomáš Martinek, MTBiker.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Júl -  nabitý mesiac s nádychom majstrákov

Pozvánka: Júl - nabitý mesiac s nádychom majstrákov

Júl nie je len prvý mesiac prázdnin, ale aj mesiac absolútneho vrcholu bike sezóny. Poďme sa spolu pozrieť, na čo sa môžeme tešiť.
Pozvánka: Salzkammergut Mountainbike Trophy 2018 so Slovak Snail Highlanders

Pozvánka: Salzkammergut Mountainbike Trophy 2018 so Slovak Snail Highlanders

Pri tejto legendárnej akcii môžete výrazne ušetriť na štartovnom a ešte aj čo-to vyhrať. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.
Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2016 – bude to divočina

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2016 – bude to divočina

Zostávajú približne 2 mesiace, než to opäť začne. Zase bude treba pobaliť všetko potrebné a vyraziť na 4 dni k susedom do Poľska. Potom stačí už len nastúpať niekoľko tisíc výškových metrov, spustiť sa dole po parádnych trailoch alebo v korytách plných šutrov a nakoniec sa šťastne vrátiť domov – aké jednoduché.
keyboard_arrow_up