Pozvánka: KE.CY Singletrack Camp 6 už 15. - 16. júna

Jazdenie po trailoch, pivo, guláš, tričko a atmosféra v kruhu nadšených cyklistov – je to iba sen? Pre niektorých určite áno, avšak v Košiciach 15. - 16. júna to bude realita.

Poď si aj ty pojazdiť, pokopať a pokecať (nielen) o cyklistike na KE.CY Singletrack Camp už po 6. krát. KE.CY - košické cyklotraily o.z. a Chata Hrešná ťa pozývajú na už tradičný spoločný víkend, pripravený pre širokú cyklistickú verejnosť, ktorý strávime jazdením, ke.caním a v neposlednom rade aj zábavou. Naši majstri kopači vás budú informovať o všetkom tom, čo sa spája s tvorením trailov. Zároveň vám pomôžu a poradia pri správnom jazdení na lesných chodníčkoch, aby vás už neprekvapil žiaden strmší úsek alebo klopenka. Cieľom bude okrem zábavy aj ukázať, že singletrack nie je zjazdová trať určená len pre profíkov, ale že ide o bezpečný a pohodový cyklochodník, určený pre každého dobrodružstvachtivého cyklistu.


Kľudne so sebou zober celú rodinku – zatiaľ čo ty budeš polievať svojím potom nový trail, tvoji najbližší si užijú parádny víkend v spoločnosti fajn ľudí a predovšetkým v prírode.

Na kempe nebude chýbať ani dvorný fotograf, vďaka ktorému si domov odnesiete nezabudnuteľnú spomienku na to, ako ste hodili tigra alebo na totálnu vyčerpanosť pri kopaní .

Kedy, kde a čo?

V sobotu 15.6. trailbuilding pri Chate Hrešná od 9:00.
Pre brigádnikov je pripravený guláš a kofola alebo aj nezameniteľné pivo od Pivovaru Hostinec.


Registrácia je už síce uzavretá, ale samozrejme môžeš prísť aj priamo na miesto bez nej, stále je tu šanca, že sa ti ujde tričko, guláš, pivo alebo, čo je zo všetkého najhoršie, aj lopata.


V nedeľu 16.6. spoločné jazdenie pod vedením školených inštruktorov od 10:00, ktoré bude oproti pôvodnému plánu z dôvodu konania motokrosových pretekov okolo Hrešnej presunuté do lokality Bankov - stretnutie o 10:00 na BIKE PARK Červený Breh.

Nemusíte sa báť toho, že by ste nestačili „namakaným“ borcom – nejde nám o pretekanie a súčasne sa rozdelíme do 2 skupiniek. Pre najmenších je pripravená špeciálna skupina.


Podujatie je financované aj vďaka podpore Nadačného fondu T-Systems Slovakia spravovaného Karpatskou nadáciou.

Dôležité upozornenie - všetci trailbuilderi mladší ako 18 rokov si musia priniesť prehlásenie bikera, podpísané rodičom alebo zákonným zástupcom.

Parkovanie

Bude možné LEN na spodnom parkovisku za dedinou Kavečany, avšak kapacita parkoviska je obmedzená, preto vrelo odporúčame nechať auto doma a príjsť radšej pešo alebo ideálne bicyklom. Prístup autom až hore k chate je vyhradený výlučne pre organizátorov a stanujúcich.


Veríme, že si si už v kalendári tučným krížikom vyznačil víkend 15.- 16. júna a že ťa medzi nami uvidíme!

Športu zdar a cyklistike obzvlášť!
report_problem Našiel si v texte chybu?

KE.CY Singletrack Camp #6

calendar_today 15.06.2019 - 16.06.2019
label Nesúťažné podujatie
place Košice (Slovensko)

scr@tch 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
Video: KE.CY - keď sa spojí komunita, mesto a mestské lesy

Video: KE.CY - keď sa spojí komunita, mesto a mestské lesy

Trailcentrá ako KE.CY, teda Košické cyklotraily, sú dielom nielen samotných trailbuilderov, ale aj komunity, mesta Košice, ako aj mestských lesov.
Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Trailcentrum v hlavnom meste východného Slovenska nás príjemne prekvapilo. 12 trailov v rôznych zónach a skvelý prístup z mesta. Raj pre bikerov.
keyboard_arrow_up