Pozvánka: Testovací deň SHIMANO STEPS - príď si užiť poriadnu dávku zábavy v našom MTBIKER centre

Pozvánka: Testovací deň SHIMANO STEPS - príď si užiť poriadnu dávku zábavy v našom MTBIKER centre

Moderný a rýchlo rastúci segment elektrobicyklov si vyžaduje nové technológie a prispôsobenie sa trhu. Značka SHIMANO túto úlohu zvláda skvele a ich technológia pokrýva značnú časť trhu s elektrobicyklami.

Najjednoduchší spôsob, ako túto dávku čistej energie spoznať, je skúsiť si niektorý ebike na vlastnej koži. V sobotu 22. júna máte v našom MTBIKER centre šancu zažiť poriadnu dávku energie a zábavy osobne. Okrem toho bude pripravená aj novinka, ešte cenovo dostupnejší pohonný systém SHIMANO STEPS e7000. Už vopred máme avizovaný naozaj veľký záujem, preto neváhajte a vyberte si čo najskôr zo zoznamu testovacích modelov:

Kato FS STEPS e7000, M (Custom model)
Kato FS STEPS e8000, L (Custom model)
Kellys TYGON 70, M, 29
Kellys TYGON 70, L, 29
Kellys TYGON 50 RED, M, 29
Kellys TAYEN 50, M, 27,5
CTM SWITCH PRO, M, 27,5
CTM SWITCH PRO, L, 27,5
CTM SWICTH, M, 27,5
CTM SWITCH, XL, 27,5
Superior eXF 949 R, L, 29

Voľné termíny pre testovacie dni si môžete pozrieť na tomto odkaze. Rezervácie je možné spraviť mailom na testday@mtbiker.sk, v ktorom uveďte aj deň a hodinu, na ktorú si budete priať bicykel zapožičať. Ak si nie ste istí veľkosťou, na doskúšanie správnej veľkosti sa dá vyskúšať bicykel medzi zápožičnými termínmi.

Prednostné rezervácie

Ak si našim verným zákazníkom, pre testovacie dni získaš viacero výhod. Viac o vernostnom systéme a zľavách v MTBIKER shope sa dozvieš na tomto odkaze. Do piatku 7.6. si môžu bicykle rezervovať len zákazníci z kategórie VIP a Premium. Po tomto termíne bude možná rezervácia dostupných modelov a termínov aj pre ostatných záujemcov.

Zrušenie rezervácie je potrebné ohlásiť najneskôr v stredu v danom týždni, kedy sa testovacie dni uskutočnia. Tvoju kategóriu vernostných zliav v MTBIKER shope si môžeš pozrieť v sekcii Tvoje objednávky, alebo na tomto odkaze.

Ak si ešte nenakupoval v MTBIKER shope, samozrejme, testovanie bicyklov je dostupné aj pre teba, podľa podmienok uvedených v online dokumente.

Zrušenie rezervácie je potrebné ohlásiť najneskôr v stredu v týždni, kedy sa testovacie dni uskutočnia. Tvoju kategóriu vernostných zliav v MTBIKER shope si môžeš pozrieť v sekcii Tvoje objednávky, alebo na tomto odkaze.


Horské elektrobicykle s pohonom STEPS e7000

Spoločnosť Shimano predstavila novú sadu pre e-biky SHIMANO STEPS e7000, ktorá bola navrhnutá tak, aby inšpirovala horských cyklistov objavovať nové horizonty až do 25 km/h asistovanej jazdy. Kým Shimano top e-MTB sada e8000 je navrhnutá tak, aby zvládala agresívne jazdenie na náročných a ťažkých trasách s extrémnymi výstupmi, nová sada e7000 je vyvinutá pre viac rekreačných horských cyklistov pre podporu jazdca a s ľahko použiteľnými funkciami.

Kellys TYGON 50

Ľahký, kompaktný s nízko položeným ťažiskom pre ľahšie ovládanie, veľmi intuitívny na ovládanie a jazdu. Pevný hliníkový rám v spojení s novým motorom SHIMANO STEPS e7000 a spoľahlivými komponentami Shimano z neho robí všestranný bicykel.


Test: CTM Switch – viacnásobná porcia zábavy

Aj keď slovíčko „Switch” má v angličtine viac významov, my cyklisti ním označujeme hlavne ostré zákruty na singloch, teda takzvané „switch-backy“. Bicykel slovenského výrobcu CTM si toto pomenovanie rozhodne zaslúži a navyše v kombinácii s elektromotorom ponúka viacnásobnú porciu zábavy. Viac sa dozviete na tomto odkaze.


Kellys TAYEN 50

Nový dámsky horský e-bike s pevným rámom a integrovanou batériou, špecialista na dlhé výjazdy. Pevný hliníkový rám a vyvážená geometria rámu, 27,5" kolesá, 120 mm zdvihu prednej odpruženej vidlice sa postarajú o obratnosť tohto bicykla, no zároveň jeho bezpečnosť a stabilitu.


Horské elektrobicykle s pohonom STEPS e8000

Konštruktéri v Shimane naladili chod motora tak precízne, že si ani nevšimnete, kedy motor zaberie a jazda sa tak stáva prirodzenou ako na klasickom horskom bicykli. Krútiaci moment sa podľa údajov výrobcu pohybuje na hranici 70 Nm, čo predurčuje tento pohon k náročným horským výjazdom.

Superior eXF 949 R

Tento kúsok si vás podmaní svojou hravosťou, ktorá je rovnako športovo orientovaná ako pri jeho bezmotorových súrodencoch v MTB kategórii. Elektrobicykle Superior dokonale integrujú všetky konštrukčné a jazdné prvky - dobre sa ovládajú, sú ľahké a skutočne zábavné, takže v okamihu zabudnete, že sedíte na elektrobicykli . Len sa vám skrátka dostane extra porcia energie, vďaka ktorej budete môcť ísť ešte rýchlejšie a ďalej, ako kedykoľvek predtým.


Kellys TYGON 70

Kellys sa neostýchal a do modelu Tygon s motorom Shimano vložil zatiaľ najväčšiu batériu (čo do kapacity), akú kedy kto na bicykli v tejto kategórii oficiálne použil. Preto práve TYGON je hartail stvorený pre extrémne dlhé výjazdy a samozrejme zvládne aj nejaký ten terén.


CTM SWITCH Pro

Switch Pro je trailový e-bike na to najtvrdšie zaobchádzanie. Rám disponuje modernou geometriou a zdvihom 140 mm, ktorý vám ochotne pomôže prekonať aj tie najťažšie sekcie na trailoch.


Dĺžka zápožičky a trasy

Elektrobicykle si budete môcť otestovať v dvoch časových pásmach/intervaloch, 30 min a 70 min. Medzi jednotlivými rezerváciami sú dve pauzy na dobitie batérií.

Jeden účastník môže testovať najviac 2 bicykle v plných časových intervaloch, ďalšie iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie je potrebné prísť včas, v prípade, že budete meškať viac ako 10 minút, vami rezervovaný bicykel môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi. O vašu pohodu a dôkladné informácie o bicykloch sa postarajú členovia MTBIKER tímu.

Testovanie môže prebiehať na pumptracku za MTBIKER centrom alebo na značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na bicykli spraviť výjazd podľa vlastného uváženia. Pre cestné bicykle sú vhodné destinácie pre testovací výjazd hrad Beckov (trasa) alebo Bezovec či obec Nová Lehota známa z TV seriálu Horná Dolná (trasa).

Užitočné informácie

  • V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií sprcha, WC a zabezpečenie stráženia vlastného bicykla počas testovacej jazdy.
  • Nezabudnite si občiansky preukaz a prilbu.
  • Ak používate SPD pedále a pod., pokojne si ich zoberte so sebou a na testovaciu jazdu vám ich na bicykel radi nasadíme.
  • Bicykle sa požičiavajú iba osobám starším ako 18 rokov alebo ich zákonným zástupcom.

  • Kde vás nájdem?

    MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a za hodinku zo Žiliny.
    Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra – a bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.

    Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si užijete testovačky, ktoré vás zaujímajú.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovaci den Shimano STEPS

calendar_today 22.06.2019
format_list_numbered 8. kolo - Testovacie dni
label Nesúťažné podujatie
place MTBIKER centrum, Hrádok 225 (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
SRAM a Shimano – môže sa mixovať a čo tým získame?

SRAM a Shimano – môže sa mixovať a čo tým získame?

Je možné medzi sebou MTB sady mixovať a prečo by ste to vlastne robili? Na to skúsim odpovedať na základe vlastných skúseností.
keyboard_arrow_up